Новата година вече дойде на някои места по света. Поради

...
Новата година вече дойде на някои места по света. Поради
Коментари Харесай

Новата година настъпва

Новата година към този момент пристигна на някои места по света. Поради другите часови зони има цяло денонощие разлика сред първото и последното посрещане на 1-ви януари, заяви Народоосвободителна въстаническа армия Tелевизия.

Островните страни Кирибати и Самоа посрещнаха първи Нова година. Разликата с България е 12 часа и по плажовете на тези тихоокеански острови към този момент е 2018-а.

Първата огромна страна, която посрещна Нова година е Нова Зеландия. В Оуклънд датата се смени в 13.00 часа българско време, а обичайна огромна заря в Сидни, Австралия, стартира в 14.00.

По подигравка на ориста, едни от последните, които ще посрещнат новата година са жителите на американска Самоа, които живеят на стотина километра от Самоа, където към този момент ще е 2018-а от един ден.

Посрещането на Нова година е съпроводено със съществени ограничения за сигурност в Европа и Америка. Десетки хиляди ще пазят празнуващите в огромните европейския столици.

В Бразилия единствено на митичния плаж Копакабана евентуално ще има 3 милиона души, които да посрещнат 2018-а. Лошото време в Бразилия не плаши запалянковците от всички краища на света.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР