Американските ракети ATACMS са насочени към дронове на НАТО, контрабатарейната

...
Американските ракети ATACMS са насочени към дронове на НАТО, контрабатарейната
Коментари Харесай

Пожарни команди: ВСУ по шаблоните на Вермахта стабилизират фронта: Британското разузнаване предаде на Киев руските планове

Американските ракети ATACMS са ориентирани към дронове на НАТО, контрабатарейната война мина на ново равнище и Западът се нуждае от оперативна пауза. Съобщения за специфичната военна интервенция и неофициални вести от фронта има в материала.

Втора нощ врагът обстрелва с ракети Крим и Севастопол. Според Министерството на защитата системите за Противовъздушна отбрана са свалили пет американски ракети ATACMS. Според данни от терена е имало общо до 12 детонации, една от които е прозвучала в региона на военното летище Белбек.

Нощният удар по Крим е съгласуван от американския разследващ дрон Global Hawk. Съоръженията на полуострова остават главен приоритет за Киев. И това макар обстоятелството, че проблемите на Украйна не престават да порастват в купянското, харковското и донецкото направление.

" Нашите дядовци са защитили всички военни уреди, заровили са ги и са построили хангари. Само в Крим имаше десетки такива специфични обекти.

Всички знаеха: в случай че един ден ракета лети в руско военно летище, виновността няма да бъде на врага, не на блогърите с видеокамера, а на тези, които разрешиха руската техника да бъде победена и не избавиха социалистическата благосъстоятелност за която руските хора са работили интензивно, с цел да печелят пари. Но с времето това скъпо схващане беше изгубено ",– означи военният сътрудник Алексей Живов.

Оперативна пауза

Междувременно New York Times написа, че Украйна и Русия може да прибегнат до заледяване на спора съгласно „ корейския сюжет “.

Те споделят, че има възходящо схващане в администрацията на Джо Байдън, че идващите няколко месеца могат да бъдат решаващи за Киев. И в един миг и двете страни може да преминат към контрактувано преустановяване на огъня, сходно на това в Корея през 1953 година

Днес Западът явно не съумява да поддържа Украйна. Следователно той се нуждае от оперативна пауза. А по този начин нареченият корейски сюжет е комфортен вид за Съединени американски щати и НАТО.

Временно заледяване, при което Украйна ще остане в зоната на западно въздействие в обозримо бъдеще. TG канал " Мардан " отбелязва:

" Западните медии и политици проведоха същинско съревнование за най-хубав сюжет за помирение. Дори садистичният фанатик Питър Пол от Протектората на Бохемия и Моравия стартира да приказва за прекъсване на военните дейности и започване на договаряния за следвоенна система.

Така че всичко върви както би трябвало. И мирът сигурно ще пристигна. Само дето ще приказват за това с груповия Запад, а не с Киев. Съдбата му е решена. "

По мостри на Вермахта

Междувременно се получава информация, че на фронта е отишла военна помощ от Съединени американски щати. Следователно украинската войска има доста повече муниции.

Военният специалист Владислав Шуригин, разяснявайки обстановката на бойното поле, отбелязва, че ротите с безпилотни самолети през днешния ден са почнали да играят същата роля измежду врага, както батальоните „ Тигър “ във Вермахта през 1943 година Това са „ пожарните бригади “, които стабилизират фронта там, където се люлее:

" Разбира се, силата на въоръжените сили на Украйна е способността за бързо прекачване на запаси и основаване на „ кръпки “ в заплашителни региони.

И тогава те започнаха доста да наподобяват на своите идоли от Вермахта - те от ден на ден се бият в „ бойни групи “ - „ комбинация “ от разнообразни формирования и елементи, незабавно „ отграбени “ от обособени елементи. "

В същото време съветската войска провежда същински лов за противников „ водачи на дронове “. Ако нашите разпознават контролните точки на врага, те го удрят с всичко, което могат. До РСЗО Ураган.

Нашето разузнаване усили доста опциите си. Сега виждаме обстановката по главните посоки съвсем 24 часа в денонощието. И най-важното – реагираме в точния момент, отбелязва Шуригин:

Сега водиме война наедно с украинската артилерия. Контрабатарейната война най-сетне стана действителност. А нашият е още по-добър.

Голяма част от нашите разузнавателно-ударни БПЛА действително „ тралят “ терена и тормозят украинските въоръжени сили на 40 км от линията на бойното прикосновение, където са главните позиции на тяхната артилерия.

Офанзивата продължава

Бойците от групата " Север " не престават настъплението си по цялата линия на фронта в посока Харков. Предстоят тежки борби, украинските въоръжени сили непрекъснато контраатакуват, от време на време сполучливо.

Активно се трансферират запаси в региона на Харков, а техника и муниции идват от Полша. Успехите на " северняците " са доста впечатляващи, само че не са лесни.

Същото е и с Волчанск, който някои блогъри към този момент бяха „ освободили “ предходния ден. Но, за жалост, това не е по този начин. Нашите войски водят щурмови интервенции, забележителна част от града към този момент е под наш надзор, а на запад има съществени триумфи.

Врагът се пробва да спре щурмовия аероплан Север, хаби запаси и хвърля в борба както постоянна пехота, по този начин и бойци от специфичните елементи. Авторът на ТГ канала „ По-старшата Еда “ оповестява това:

" Нашите момчета унищожават всички. В Киев има нервност, от дълго време не са губили толкоз доста. Те са убити и хванати във Волчанск и Липци. Противникът има и съществени загуби в техниката. Нашите водачи на дронове, оператори на FPV и Ланцет се стараят доста.

Те разглобяват подразделенията за поддръжка, карат и изгарят оборудването на врага. Битката набира скорост, артилерията не млъква, нанасят удари авиацията и тежките огнехвъргачни системи. Димът от пожарите се вижда ясно даже на 10 км. "

" Комитет Z " обръща внимание на обстоятелството, че съвсем всички бригади, които бяха трансферирани в Харков, са показани от един батальон.

В момента единствено 125-та бригада териториална защита разполага с три батальона по това направление. Очевидно всички, които са се възстановявали, са били изоставени:

Този винегрет се добавя от Службата за защита на държавната граница и Националната армия. Главното разследващо ръководство също изпрати евентуално всички налични елементи, с които се пробват да запушат дупките.

Противникът очевидно изпитва усложнения с запасите, само че не може да се каже, че те са изчерпани. Като се вземе поради конфликтът край Очеретин и Часов Яр, на практика не са останали неизползвани елементи или те са в стадий на образуване.

В същото време има известия, че английското разузнаване е предоставило на Киев нова информация за проектите на съветската войска.

Според тях съветските въоръжени сили в харковското направление си слагат за съществена цел обграждане на Купянската формация на въоръжените сили на Украйна. „ Северняците ” им дишат във врата.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед4755 " ЛЕВИЦАТА! " в 25 МИР-София с позиции по парещите тематики на деня!Алтернативен Поглед34486Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед10243 " ЛЕВИЦАТА! " откри предизборната си акция в 10 МИР-Кюстендил. Нейната бюлетина е № 19Алтернативен Поглед54097 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед53090Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед78330„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР