Новата Elantra на Hyundai се превърна в поредното попълнение в спортното семейство

...
Новата Elantra на Hyundai се превърна в
поредното попълнение в спортното
семейство
Коментари Харесай

Hyundai Elantra N дебютира с 280 конски сили

Новата Elantra на Hyundai се трансформира в поредното попълнение в спортното семейство N на марката, като дебютира в тематичната за подмарката на компанията версия с двулитров турбоагрегат с 280 конски сили.

Hyundai показа Elantra N, като разгласи, че автомобилът е получил повече от 40 специфични N детайла и доработки, основната цел на които е трансформирането на автомобила в подобен, който може с същинско наслаждение да бъде употребен и на състезателната писта.

Основният акцент при Hyundai Elantra N е двулитровият турбоагрегат, който е комбиниран с осемстепенна роботизирана предавателна кутия, и е в положение да генерерира моментно до 290 конски сили благодарение на функционалността си boost. Колата предлага опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 5.3 секунди и оптималната скорост на придвижване от 250 км/ч.



Със характерно настроена изпускателна система и аудио профил, Hyundai Elantra N разполага със спортна спирачна система с 360-мм спирачни дискове, сериозно доработено адаптивно окачване, 19-цолови Michelin PS4S гуми, изменена стилистика на предната и задната част, допълнителни аеродинамични детайли, допълнително брандиране на детайли от интериора, спортни N седалки и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР