Новата 2022 година носи поредица от промени и неочаквани събития,

...
Новата 2022 година носи поредица от промени и неочаквани събития,
Коментари Харесай

Няма милост! 4 пъти ретрограден Меркурий

Новата 2022 година носи поредност от промени и непредвидени събития, които осезаемо ще почувстваме още през февруари и март. Правилата, законите, обичаите, традициите незабелязано ще се променят, а животът на всеки един от нас ще поеме в друга посока, друга от досегашната. Ще се промени публичният статус, финансовото положения, едни ще сменят работата, други – колегата си, трети ще заживеят по нов метод.

За всичко това са отговорни две планети, които ще разбъркат житейската ни координатна система. Едната е Сатурн – планетата на самодисциплината, порядъка, рестриктивните мерки, съвестта, властта и времето. Другата е Уран. Тя дава отговор за бъдещето и носи измененията и непредвидените събития.

Двете най-важни планети, на които е подвластна 2022 година, ще водят цяла година епична борба сред новото и остарялото, през което време всички ще усещаме вътрешно напрежение и съпротивление   нито ще желаеме да се разделяме със остарялото, нито ще одобряваме елементарно новото.

Битката по този начин и няма да се реши през 2022 година, развръзката ще пристигна през 2023.

Нервността и външните турбуленции ще карат хората да се концентрират върху личната си орис. Ще се засилват контакти, договаряния, любовта и творчеството.

Тежките интервали на вътрешна равносметка ще са в коридорите на затъмненията, както нормално.

През 2022 година ще има 4 затъмнения.

Първото е слънчево – на 30.04.2022. Труден интервал се задава до 16 май, когато идва и лунното.

Следващият кулоар е сред слънчевото затъмнение вечерта преди Димитровден - на 25 октомври 2022, което ще продължи до Архангеловден - 08 ноември 2022 година, когато ще е второто лунно затъмнение.

Затъмненията не са повече от нормалното, само че не по този начин стои въпросът с ретроградния Меркурий. Той ще се връща цели 4 пъти, което е самобитен връх.

Ето и интервалите:
От 14 януари до 4 февруариОт 10 май до 3 юниОт 10 септември до 2 октомвриОт 29 декември до 18 януари 2023 година
Независимо, че Меркурий потегля наобратно още след две седмици, интервалът няма да е толкоз зле. Причината – Венера е ретроградна от 19 декември съвсем до края на януари. И в случай че не ви върви в работата, то в персоналния живот имате огромни шансове да компенсирате несгодите. Очаквайте срещи с хора от предишното, с които ще имате опция да преосмислите минали събития.

Живейте интензивно, радвайте се на живота, най-трудният интервал през годината идва чак в последните 2 месеца. Тогава е назадничав Марс и ще усетите с цялостна мощ по какъв начин измененията може да основават трудности.

С две думи – чака ни шеметна, изпълнена с неоачаквани обрати година. И въпреки всичко цифрата й е шестица, което няма по какъв начин да донесе несгоди. Все отново това е цифрата на любовта и хармонията. Така че - не се отчайвайте, значимото е да сте подготвени за измененията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР