Новата 2022 г. започва с Новолуние в знака на отговорностите,

...
Новата 2022 г. започва с Новолуние в знака на отговорностите,
Коментари Харесай

Годишен хороскоп: Звездите за бизнеса през 2022 г.

Новата 2022 година стартира с Новолуние в знака на отговорностите, Козирог. Всяко Новолуние носи в себе си извънреден заряд, нови капацитети и благоприятни условия. Новолуние е и знак на новото начало, което в тази ситуация съответствува с настъпването и на  Новата година. Тази цялост от синфроничности насочва вниманието ни към обстоятелството, че идва нещо ново, само че заради знака Козирог и ретроградна Венера е значимо новото да стъпи върху хубавичко основа, основана преди този момент.

2020, 2021 и настъпващата 2022 са години, в които главен фактор е смяната. В година 2022 ще се доразвиват събитията, зародили през 2020 година

Преобладаващо и в трите години е цифрата 2, а в година 2022 се повтаря цели три пъти като общо вибрацията е 6. Шестицата в нумерологията е под ръководството на планетата Венера. Знак ли е това? Венера ще бъде основна планета през годината, основни ще са и тематиките на Венера - обич, партньорства, финанси, себеоценка, ценностна система и цели.

На 18 януари Лунните възли, които дефинират посока на придвижване на събитията през годината ще сменят своите знаци. Северният възел ще премине в знака Телец, чийто шеф е Венера, а Южният в знака Скорпион. В идващите 18 месеца, когато възлите ще се движат през двата знака, тематиките свързани с полезностите, притежанията, финансите и взаимоотношенията ще търпят смяна.

2022 година е щастливата година з а водните знаци Риби, Рак и Скорпион и за земните Телец и Козирог, защото Юпитер, планетата на щастието, разширението и шанса от края на 2021г. транзитира в знака Риби. През месеците май-октомври той ще влезе в знака Овен и ще окаже позитивно въздействие в живота на тези Овни, които са родени в първата декада на знака. Годината ще бъде наситена с  емоционални събития, само че в това време основава предпоставки посредством нареждане на цели човек да внесе повече естетика и баланс в живота. Женската сила ще бъде уравновесена от водния Тигър, който ще стартира своето  ръководство от 1 февруари.

ОВЕН

Овенът е първият знак на зодиака, талантлив с лидерски качества и мощна вътрешен глас. През тази година, с цел да изберете вярната посока  ще се наложи да се доверите на интуицията си в оптималната степен. Първите три месеца на годината са ориентирани основно към вашето кариерно развиване. Преобразованията в тази сфера от живота ви започнаха преди две години. На база професионализъм, персонални качества и опит тук можете да концентрирайте старания, които ще се отразят в позитивна степен на втората значима тематика: финанси и финансова непоклатимост. Склонни сте да рискувате, а също по този начин и да избързвате. За да постигнете триумф през годината ще се наложи да овладявате присъщата ви емоционалналност. От предходната година, когато Сатурн, планетата на отговорностите мина във вашия дом на общностите, приятелите и съидейниците пред вас съществува действителна опция да определите своята група, а за какво не и да се превърнете в неин водач. И през тази година във вашия другарски кръг ще търпи промени и развиване. При някои представители на знака всекидневието ще бъде много натоварено и през годината те ще страдат от липса на свободно време за обичани занимания. За някои от вас годината е тип подготовка за нов старт. Тези, които са подготвени за това още през тази година, когато Юпитер премине в Овен ще могат да се възползват от удобни шансове. Северният възел, който ще транзитира през знака Телец в продължение на година и половина ще повлияе върху ценностната ви система и цели. За някои това е моментът, когато можете да откриете своя заложба, гений и да го превърнете в специалност.

ТЕЛЕЦ

Вие ще бъдете едни от основните герои през тази година. Причините са няколко. Вие много по-рано от всички останали знаци усетихте духа на смяната, тъй като Уран с неговият разтревожен дух още през 2018г. мина в знака Телец. Към него през тази година се причислява и Северният Лунен възел, обвързван с посока през годината. Следващите 18 месеца, когато възлите транзитират в знаците Телец-Скорпион ще бъдат извънредно значими за вас. Някои от вас ще приключат един цикъл от към 20 години и ще отворят нов стадий в живота. Какво ще се случва? Вие ще определите своята действителност. Уран ви пробуди, задейства мощно възприятието ви за независимост, донесе ви нови познания. В допълнение с качествата, които имате като усърдие, дисциплинираност, отговорност можете да накарате нещата в живота ви да се случват по един нов по-прогресивен метод. Годината е продължение на процеси, които се задействаха в живота ви от 2020 година и продължиха през 2021г., а за някои ще бъдат финални през актуалната година. Работата и кариерното ви развиване ще не престават да бъдат водеща тематика. Някои ще реализиран по-висока позиция, а други ще сменят попрището ви, ще открият свои гении, които дават отговор на новата ви ценностна система. Юпитер в Риби ще ви донесе разширение на активността, нови другари, награди и поощрения за минал интервал.

БЛИЗНАЦИ

През цялата 2021г. вие бяхте водещите персони, защото Северният Възел преминаваше  през вашия знак. Вие бяхте тези, които насочваха другите и помагаха посредством подарък словото, който притежавате, посредством знанията и добита житейска мъдрост. В преходния интервал, в който се основават нови основи, знанието и истината са главните градивни детайли. Даровете, които раздадохте ще не престават да се разпростират и през 2022 година връзката ще продължава да се развива, ще се търси истинността в информацията, тематиките свързани с образованието, пътуванията, търговията също ще бъдат част от процеса. „ Маските “ ще бъдат дефинитивно свалени. Време е да се продължи напред! През тази година ще продължавате да търсите смисъла на живота. Сатурн строгият преподавател ще насочи  вниманието ви върху етиката, морала, справедливостта, като ще изисква да бъдете обективни към себе си и към другите.  Юпитер, великодушният покровител ще ви донесе уголемение на активността, заслужени покачвания, поощрения. Тези, които са работили интензивно през 2020 и 2021г. в този момент ще се радват на заслужени награди. Сега бъдете отворени да получавате. Марс-войнът, планетата на действието, експанзията, войната ще транзитира през вашия знак от август до март 2023г. Силен интервал, в който би трябвало да внимавате, да насочвате силата в градивна посока, тъй като разрушенията могат да имат  необратими последици. Използвайте този интервал за деен спорт или физически занимания. Особено деликатни бъдете в интервала на назадничав Марс – 30 октомври -13 януари 2023 година Възможни са спорове и  критични обстановки. През 2022г. ще се наложи да продължите със занимания, които имат за цел да подобрят метода ви на живот: здравословен режим, детокс, фитнес, медитации. Очаквайте великодушните блага на ориста. Вие сте си ги заслужили.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР