Новак Джокович се завръща на корта и ще вземе участие

...
Новак Джокович се завръща на корта и ще вземе участие
Коментари Харесай

ЗАВРЪЩАНЕ: Джокович се пуска на турнира в Дубай

Новак Джокович се завръща на корта и ще вземе присъединяване на шампионата в Дубай, който ще се играе през февруари.

" Tennis World " твърди, че в този шампионат ще вземат участие още осем тенисисти от топ 20 в листата на ATP, в това число и сърбинът.

Турнирът ще се играе от 14 до 21 февруари, като Джокович го е печелил пет пъти и е играл шест пъти на край.

За влизане на територията на емирство Абу Даби от територията на ОАЕ, както и от Дубай, се въведe условието жителите да разполагат със зелен документ за приключен курс на имунизация на локалното мобилно приложение " Al Hosn " в композиция с отрицателен PCR-тест от последните 14 дни.

Гражданите, които не са имунизирани, би трябвало да имат отрицателен PCR-тест, осъществен в границите на 96 часа в тестов център в ОАЕ. Зеленият документ за имунизация на мобилното приложение " Al Hosn " се изисква за достъп до всички публични, търговски и туристически закрити обекти в Абу Даби, а постоянно - и на открити мероприятия, само че той е годен 14 дни, след което би трябвало да се направи PCR-тест, с цел да се задейства още веднъж.
свързани новини3894на 24.01.2022
Джокович бе депортиран от Австралия, тъй като не отговаряше на условието да е бил имунизиран. По този метод той не съумя да взе участие на Аустрелиън оупън.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР