Новак Джокович разсея съмненията около евентуалното си участие на Мастърс

...
Новак Джокович разсея съмненията около евентуалното си участие на Мастърс
Коментари Харесай

Джокович потвърди, че ще играе на Мастърса в Париж


Новак Джокович разсея подозренията към възможното си присъединяване на Мастърс шампионата в Париж и съобщи, че е пределно стимулиран да завоюва нова купа в „ Берси “. Шампионът на Уимбълдън зарадва своите почитатели, откакто предходната седмица неговият треньор Горан Иванишевич разкри, че неговото присъединяване в Rolex Paris Masters не е несъмнено.

„ Ясно е, че Новак ще играе на Финалите в Торино, само че към момента не сме решили дали ще взе участие в Париж преди този момент “ – сподели някогашният №2 пред хърватското издание Sportske Novosti.

Сега обаче самият Джокович реши да вземе отношение по тематиката и да успокои своите фенове. „ Ще отида във Франция. Подготвям се интензивно за последните два шампионата от годината – Мастърса в Париж и Финалите на ATP. Чувствам се добре. Титлите, които завоювах в Тел Авив и Астана, покачиха доста увереността и мотивацията ми и съм подготвен за нови триумфи “ – съобщи рекордьорът по трофеи от Australian Open в изявление за Sportal.rs.

Евентуална купа от Мастърс шампионата в Париж ще бъде трета поредна и общо шеста за Джокера. През 2019 година той победи Григор Димитров и Денис Шаповалов в заключителните етапи на конкуренцията, а в миналогодишния край надви над Даниил Медведев. Сърбинът един път към този момент е правил серия от три следващи трофеи в „ Берси “ – в интервала 2013-2015, когато победи над Давид Ферер, Милош Раонич и Анди Мъри в заключителните конфликти.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР