Новак Джокович пропусна редица големи надпревари през настоящата година заради

...
Новак Джокович пропусна редица големи надпревари през настоящата година заради
Коментари Харесай

Промяна в плановете: Джокович няма да играе на двойки в Тел Авив

Новак Джокович пропусна редица огромни съревнования през актуалната година поради отхвърли да си сложи ваксина, което се отрази на класирането му в международната класация. Понастоящем сърбинът заема седмата позиция в формалното нареждане, до момента в който в ранглистата за сезона е едвам на 15-о място, което значи, че той би трябвало да направи извънредно мощни финални седмици от годината, ако желае да усили възможностите си да се класира за Заключителния Мастърс на 8-те най-хубави.

За да се приближи до тази си цел, 21-кратният първенец от Големия шлем реши да прибави два шампионата към програмата си, а точно в Тел Авив (26 септември - 2 октомври) и в Нур Султан (3-9 септември). В израелския град белградчанинът планираше да се включи и в конкуренцията по двойки дружно с 45-годишния Джонатан Ерлах, с който е завоювал своята първа и единствена до момента купа при тандемите през 2010-а година на надпреварата в Куинс.

Именно шампионатът в Тел Авив щеше да бъде последният в кариерата на израелеца, само че през вчерашния ден стана ясно, че първичните проекти няма да бъдат осъществени, защото Ерлах е получил травма по време на една от тренировките си и след преминатите проучвания е взел решение да се отдръпна от присъединяване. Това значи, че Джокович ще се включи единствено в шампионата поединично, като първият му дуел ще се състои по-късно довечера и предстоящото му начало е 18:30 часа българско време.

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР