Новак Джокович неведнъж бе видян по време на своите мачове

...
Новак Джокович неведнъж бе видян по време на своите мачове
Коментари Харесай

По подобие на Джокович: Алкарас получи бутилка с мистериозно съдържание в една от почивките

Новак Джокович нееднократно бе забелязан по време на своите мачове да получава бутилка с неразбираемо наличие от своя щаб, като самият той след това назова въпросната субстанция " магическа запарка ", а съгласно мнозина експерти става въпрос за рехидратиращ прахуляк. Подобна обстановка се състоя и в дуела на Карлос Алкарас от третия кръг на тазгодишния US Open, което също породи известни въпросителни.

По време на една от почивките в мача против Дан Еванс камерите на корта уловиха момента, в който човек от екипа на испанеца подава дребна бутилка с няколко хапчета вътре на едно от децата, отговарящи за топките, която след това доближава до международния №1. 

Към момента Алкарас не е получавал въпроси по отношение на този случай и следва да разберем дали, в случай че бъде наранена на някоя от неговите конференции в Ню Йорк, младокът ще се реши на цялостна бистрота по тематиката, или сходно на Джокович, ще избра да не разкрива тази част от тенис рутината си.

Nothing going on here of course, but if this was, I am pretty sure he gets asked about it and gets a few juicy headlines to go with it.
— Saša Ozmo (@ozmo_sasa)
 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР