Новак Джокович намира най-различни начини за забавление във времето без

...
Новак Джокович намира най-различни начини за забавление във времето без
Коментари Харесай

Ноле разкри, че ситуацията в тениса е по-добра спрямо във волейбола

Новак Джокович намира най-различни способи за развлечение във времето без шампионати.

Припомняме, че поради пандемията от ковид, шампионати под егидата на ATP, ITF и WTA няма да се играят най-рано до 13-и юли. Сега, международният №1 провежда любопитен чат в обществените мрежи с най-хубавите сръбски спортисти. Един от основните участници в събитието беше звездата на сръбския и международен волейбол Александър Атанасиевич. Диагоналът на Перуджаа и Ноле размениха любопитни думи, а ето и какво си споделиха:

Атанасиевич: Момчета, по какъв начин упражнявате и поддържате форма? Аз съм в Италия и единствено мога да очаквам. Предстои ми интервенция на коляното, само че тук никой не знае какво ще се случи. Нямаме информация по кое време ще играем още веднъж, имам възприятието, че си изгубвам времето, само че все пак се старая да не изгубвам форма. " Джокович отговори по следния метод:

"Ние няма да играем шампионати до юли, само че при нас обстановката е по-спокойна, в тениса нещата наподобяват малко по-добре. Все отново нашият спорт е самостоятелен, а за жалост при груповите спортове е надалеч по-сложно. Тенисистите упражняваме вкъщи и можем да вършим доста извършения, до момента в който във волейбола тимът е най-съществен и там би трябвало много време, до момента в който навлезеш в темп. Във волейбола сработката сред обособените играчи се получава много мъчно и несъмнено за вас не е по никакъв начин елементарно сега ", прояви схващане Ноле.

Автор: Делян Калинков
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР