Нова ВИП-двойка се появи на светския небосклон. Бившият министър на

...
Нова ВИП-двойка се появи на светския небосклон. Бившият министър на
Коментари Харесай

Новата ВИП-двойка. Министър взе звезда от Плейбой СНИМКИ

Нова ВИП-двойка се появи на светския хоризонт. Бившият министър на спорта Красен Кралев към този момент не крие връзката си със звезда от " Плейбой ".

След раздялата с топ новинарката, хубавицата от бТВ Виктория Петрова, Кралев още веднъж се носи на крилете на любовта, разкрива " Ретро " и разгласява фотоси на новата световна двойка.
-->
От пролетта насам депутатът от ГЕРБ е паднал в плен на някогашната манекенка и миска от близкото минало Петя Велкова. Атрактивната хубавица е с 20 години по-млада от него и преди дни е отпразнувала своя 36-и рожден ден в първокласен столичен ресторант.

На празненството с защити посетители е бил и Красен Кралев, а двамата споделиха своя сантиментална фотография от празненството. В последните месеци Велкова е неразделно до някогашния състезателен министър и по време на публични събития, съпровожда го постоянно на откривания на изложения и други културни мероприятия.

Дългокраката русокоска също е разведена. Преди години тя бе омъжена за предприемача Васил Главчев, с който подвигнаха помпозна женитба във Варна, само че бракът им бе временен. Преди това пък моделката бе известна и като една от многото приятелки в листата на към този момент починалия милионер Христо Сираков, по-известен с прякора си Стоте манекенки.

Велкова е и някогашна звезда от кориците на мъжката библия „ Плейбой “ и други сходни списания, а еротичните ѝ фрагменти и до ден сегашен се ширят из интернет пространството. Навремето и Петя се пробвала да направи тв кариера и водела за малко светско предаване по Канал 3. В последните години обаче Велкова е тотално неузнаваема, като е трансформирала напълно външния си тип, пребоядисала е косата си и към този момент се занимава с надалеч по-сериозни каузи. Носителката на купата Лейди България е притежател на бижутериен магазин, а също така е имала упоритости да пробие и в политиката. Тя е била претендент за депутат от партията на Мая Манолова „ Изправи се, БГ “ през 2022 година

Двамата с Кралев не обявяват прекомерно връзката си, само че и не крият, че са щастливи дружно. Бившата му половинка Виктория Петрова обаче мъчно преживявала протичащото се, издават нейни сътрудници от нюзрума на малкия екран. Красен и Виктория забележително щастлива двойка в продължение на повече от 8 години и съжителстваха на фамилни начала.

Преди години новинарката бе сломена и след развода си с оператора Добромир Иванов. Двамата се венчаха на стилна женитба през 2008 година, само че малко по-късно фамилната им идилия бе разрушена. Тогава слуховете в медийните среди гласяха, че младата колежка на Виктория – Лиляна Боянова, е станала повода Добри да изостави брачната половинка си.

Към днешна дата обаче операторът е женен за друга журналистка от Би Ти Ви – Веселина Петракиева, от която има и дете.

Именно поради тежката разлъка с първия си мъж Виктория Петрова подходила с запаси към Красен Кралев, когато преди близо 10 години той я видял в малкия екран след свое изявление и я поканил на среща. Петрова тактично отклонила първите му три предложения за кафе, само че след това склонила да се видят сякаш за 10 минути. Краткият им диалог обаче прераснал в 3-часова среща, в която толкоз се улисали, че на потегляне от заведението се наложило сервитьорът да ги гони, с цел да платят сметката.

Още тогава заживели дружно, а през годините новинарката бе неразделно до него с деликатното си наличие. Тя се разбираше прелестно и с щерка му Криста от предишен негов брак, която е към този момент огромна госпожица.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР