Нова версия за смъртта на Мария, която бе открита с

...
Нова версия за смъртта на Мария, която бе открита с
Коментари Харесай

Нова версия за смъртта на Мария

Нова версия за гибелта на Мария, която бе открита с размазан череп в столицата

" Според мен не става дума за ликвидиране, а по-скоро за случай. ". Това съобщи пред BgOnAir Димитрия Тодорова, притежател на жилището в столичния квартал " Бенковски ", в което бе открита мъртва 46-годишната Мария Кокилкова. 

За случая се разбра в събота от изявления на околните ѝ в обществените мрежи.

Мария е открита мъртва на 8 април. Същия ден е постъпил сигнал на 112 и са изпратени екипи на незабавна помощ и полицията. По тялото на дамата е имало следи от принуждение, а съгласно последните експертизи гибелта е настъпила след тежка черепно-мозъчна контузия.

Задържан за 72 часа е мъжът, с който дамата е живяла на фамилна начала.

Те са живели на адреса от 2015 година чартърен дружно с още един съквартирант, сподели още собственичката на парцела.

Според нея те са се карали постоянно и злоупотребявали с алкохол. Дори е идвала постоянно полиция, която да осуетява свадите им. В полицията обаче няма подадени сигнали за принуждение.

" Беше квартирантка тук. Онзи ден е умряла. Пиеше доста, беше алкохоличка. Сега упрекват брачна половинка ѝ, че я е биел. Той също пиеше. Според мен това не е ликвидиране. Целият квартал знаеше, че тя се напива и пада по улиците. Според мен е паднала и си е блъснала главата. Доколкото разбрах правосъдна медицина е установила мозъчен кръвоизлив ", съобщи Димитрия Тодорова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР