Нова версия за раздялата на годината между Шакира и Жерар

...
Нова версия за раздялата на годината между Шакира и Жерар
Коментари Харесай

Шок! Това ли е истината за раздялата между Пике и Шакира

Нова версия за раздялата на годината сред Шакира и Жерар Пике стартира испанското издание „ EsDiario “, което цитира бивше гадже на една от сестрите на певицата. Неговото име е Роберто Гарсия. Той твърди, че в основата на разрива не е невярност.

„ Много непосредствен до тях човек ми сподели, че двамата са имали сериозен финансов проблем. Пике изискал от Шакира пари за своя инвестиция, само че фамилията ѝ отрязало мераците му. Те в никакъв случай не са имали общи пари, постоянно са си разделяли разноските на половина “, твърди Гарсия пред „ EsDiario “, предава gong.bg.

Той е допълнил, че 45-годишната певица е мощно привързана към родителите си и точно те имат последната дума за финансите на известната си щерка. И преди имаше информации, за финансови проблеми сред 35-годишния испански национал и Шакира, само че те бяха свързани със международната финансова рецесия и пандемията от ковид.

В същото време авторитетният каталунски вестник „ Спорт “ излезе с информация, че приятелите на Пике са почнали да се гаврят между тях с Шакира. Те са ѝ лепнали обидния прякор „ Началничката “. Прозвището е обвързвано с обстоятелството, че колумбийката непрекъснато е желала да има последната дума за всичко в живота на бранителя на Барселона отвън футболния терен.

В последните дни Шакира пък все по-сериозно мисли да се изнесе от Испания и да се реалокира в дома си в Маями с двамата си синове от Жерар Пике – Милан и Саша.

Причината за това е обвързвана освен с раздялата с Жерар Пике. В последните седмици певицата е подала няколко тъжби до полицията поради двама преследвачи. Те освен наблюдават всяка нейна крачка из града и оставят любовни послания пред дома ѝ, само че разрушили и входната врата към двора на къщата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР