Нова тв Феновете му го наричат най-добрият реактор в българския интернет.

...
Нова тв
Феновете му го наричат най-добрият реактор в българския интернет.
Коментари Харесай

Мъци - най-добрият реактор в интернет

 Нова тв Феновете му го назовават най-хубавият реактор в българския интернет. Той се споделя Мартин, само че е прочут като Мъци. 

Работи като ютубър, създател е на три книги, последната, от които би трябвало да излезе до дни. Тениски, суитчери, тетрадки и шапки с негови реплики се продават като топъл самун. По негови думи мъчно може да бъде открит младеж, който не знае кой е Мъци. Той е днешният воин в рубрикара на Нова тв - " Новите известни ".

" Преди 7 години на 1 ноември, качих в Youtube първото си видео. Тогава стандартът беше да се приказва на някаква тематика. Моята тематика беше да приказвам за сапунените сериали по малкия екран. Снимал съм скечове, снимал съм ранглисти, снимал съм доста неща, само че очевидно моето амплоа са реакциите. Най-вече реакциите на български ТВ излъчвания ", разяснява още влогърът. 

" Жанрът на това нещо е " ирония ". Сатирата е обвързвана с усмивка, само че в никакъв случай концепцията ми не е била да оронвам престижа на предаването ", безапелационен бе Мъци.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР