Нова твБългарската звезда в Холивуд пристига у насБългарската звезда в

...
Нова твБългарската звезда в Холивуд пристига у насБългарската звезда в
Коментари Харесай

Димитър Маринов ще представи лично Зелената книга на София Филм Фест

Нова тв

Българската звезда в Холивуд идва у нас

Българската звезда в Холивуд - Димитър Маринов, идва у нас. Актьорът ще показа наградения с " Оскар " за най-хубав филм " Зелената книга " пред българската аудитория. Това ще се случи по време на 23-я „ София филм фест ”, който стартира след броени дни.

„ Той е първият българин, който съумя в едната си ръка да държи българското знаме, а в другата " Оскар! ", споделя Стефан Китанов, шеф на „ София Филм Фест ”.



Димитър Маринов ще показа и лентата на режисьора Лъчезар Аврамов " Снимка с Юки ", в която Маринов играе една от централните функции.

На фестивала има още „ звездно ” наличие  - носителят на " Оскар " - Павел Павликовски, ще показа кино лентата - " Студена война ", който получи три номинации за влиятелната премия. На 11-ти март в кино " Люмиер " ще бъде премиерата на кино лентата на журналистката Галя Щърбева " Калин и тима на пандиза ".

„ Сниман е съвсем 5 години в пандиза в Казичане и споделя историята на един въодушевяващ човек - Калин, който е психологът на пандиза и който въвлича пандизчиите в разнообразни обстановки, тъй че да ги социализира за живота отвън решетките! ", споделя журналистката.



През август " Калин и тима на пандиза " беше единственият български филм, селектиран в влиятелния " Сараево филм фестивал ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР