Нова тръпка ли има най-добрата ни тенис ракета Григор Димитров?

...
Нова тръпка ли има най-добрата ни тенис ракета Григор Димитров?
Коментари Харесай

Нова тръпка? Гришо гушна сладко изкушение

Нова тръпка ли има най-хубавата ни тенис ракета Григор Димитров? Това е въпросът, който си задават почитателите, откакто Гришо театралничи със сексапилния супермодел Емили Ратайковски.

31-годишната Емили обича да предизвика с голи фотоси, които споделя със своите повече от 16 милиона почитатели в Instagram.

Между тренировките в Ню Йорк Григор откри време да се отбие на благотворителното събитие, проведено от един от най-известните марки минерална вода Evian и екологичната организация Rothy`s. Те показаха своя нов взаимен план, съгласно който в хода на Откритото състезание на Съединени американски щати пластмасовите бутилки на Evian ще бъдат рециклирани от Rothy`s, а след това рециклираните материали ще бъдат употребявани за изработката на тенис маратонки и аксесоари.

По време на събитието Димитров бе видян в компанията на Емили Ратайковски и някогашния №2 в международната класация Томи Хаас.

Сред останалите посетители на събитието бяха миналогодишната шампионка от US Open Ема Радукану, Намои Осака и Каспър Рууд.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР