Нова роля на Васил Божков в политиката у нас видя

...
Нова роля на Васил Божков в политиката у нас видя
Коментари Харесай

Божков с нова роля. С кого е сключил сделка?

Нова роля на Васил Божков в политиката у нас видя престъпният психолог Росен Йорданов.

Ролята, която Божков би трябвало да изиграе, е обвързвана с локалните избори, сподели Йорданов в студиото на бТВ.
-->
По негови думи Божков има репутацията на човек, който не играе в неуговорени мачове. Дори се спекулирало, че има общо с Путин и е имал връзка с Пригожин и така нататък

Васил Божков е имал връзки с дълбоката страна, основният въпрос е с кого е сключил договорката, а не за какво в този момент се връща, добави още Йорданов. Според него той постоянно е имал връзки с Държавна сигурност, както и Алексей Петров.

Цели генерации не си дават сметка какво е Държавна сигурност – добре проведена система от хора с връзки, сподели още престъпният психолог.

А опция на Божков да му е дадено друго и най-после той да изиграе бутафорна роля също има. Според Йорданов той няма късмет да завоюва локалните избори, само че ще се намеси в изборите за София, подкрепяйки Васил Терзиев.

А за  политолога доцент Стойчо Стойчев завръщането на Васил Божков у нас е обвързвано с нещо значимо, случило се през последните седмици като убийството на Алексей Петров. Това е последното, което му е пречело и е настоящо, сподели Стойчев.

Трудно е и да се създадат някакви сделки с прокуратурата, която не дава поръчка да подхожда снизходително към Божков, разяснява юрист Димитър Марковски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР