Нова порция ярки предизвикателства и положителни емоции очакват участниците в

...
Нова порция ярки предизвикателства и положителни емоции очакват участниците в
Коментари Харесай

Мокро изпитание за двойките в „Един за друг“

Нова порция ярки провокации и позитивни страсти чакат участниците в епизодите на „ Един за различен “ по NOVA. Миналата седмица Сияна и Мирослав напуснаха щурата конкуренция след прочувствено гласоподаване, а във краткотрайни водачи в класирането се трансфораха Петя и Николай. Последното място с минимален бюджет в сантименталния Топ 10 заемат Ася и Калоян.

Тази седмица първото тестване ще трансформира дамите в… гъби. Те ще би трябвало да се впуснат в атрактивна водна конкуренция и ще опита да съберат допустимо най-вече вода в костюмите си, с цел да оправдаят залозите на половинките си. Колко мощна е прегръдката на мъжете, коя от дамите има най-голямо количество хъс и коя двойка ще се оправи най-добре?

Не пропускайте да разберете дали мокрото предизвикателство довечера ще пресуши силите и бюджетите на участниците, както и с какво още им следва да се оправят тази седмица – от вторник до четвъртък в 21:00 ч. в „ Един за различен “ по NOVA.

Следете страницата и формалния профил на „ Един за различен “ за още настоящи вести.

Кастингите за идващия сезон на „ Един за различен “ към този момент са отворени. Всички искащи да се запишат, могат да го създадат на адрес:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР