Нова порция напрежение и индиректна размяна на реплики между управляващите

...
Нова порция напрежение и индиректна размяна на реплики между управляващите
Коментари Харесай

Трифонов към премиера Петков: Не съм „бивш певец“, продължавам да пея

Нова порция напрежение и индиректна замяна на реплики сред ръководещите и към този момент напусналите обединението. Лидерът на Има Такъв Народ Станислав Трифонов отговори на премиера Кирил Петков с пост в обществените мрежи, като съобщи, че не може да бъде афектиран и придружи думите си с видеоклип и ария.

" Днес един човек решил, че ще ме обиди, като ме назова " някогашен артист ". За положително или за неприятно не съм някогашен - не преставам да пея ", уточни Трифонов. 

" Затова в този момент ще ви пусна една от последните песни, които записахме с сътрудниците от " Ку-ку бенд ". Музиката е дело на две талантиви млади момчета. А този клип, който ви пущам, ни беше изпратен от почитатели на музиката на " Ку-ку бенд ". Нито аз, нито те са някогашни ", добави той. 

По-рано през днешния ден министър-председателят Кирил Петков косвено го атакува музиканта като съобщи, че има вяра във високия морал на някои депутати, които ще изберат България пред своя партиен водач, „ изключително в случай че партийният водач е някогашен артист, който най-безотговорно хвърля риск върху това държавно управление, единствено поради персоналното си его ”.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР