Нова онлайн платформа събира средства за каузи, проекти и организации

...
Нова онлайн платформа събира средства за каузи, проекти и организации
Коментари Харесай

Нова платформа подкрепя проекти и организации в обществена ползва

Нова онлайн платформа събира средства за дела, планове и организации от социална изгода. Различното при този план е, че донорите могат да подаряват както безплатно, по този начин и да бъдат възнаградени с неповторимо прекарване. Основателите няма да задържат комисионна, а всички събрани средства ще бъдат изразходвани целево.
На всеки може да подари алегорична сума за идея, в която се припознава.
„ С набраните дарения ще бъдат подкрепяни начинания и планове на организации, които имат дела като залесяване, възстановяване на родилната грижа или пък обезпечаване на помощ и протекция на бездомни животни “, споделя Николета Абрашева, създател на Фондация „ Чудо на чудесата “. Като израз на признателност към хората, създали подаяние през платформата, основателите дават опцията на всеки от тях в допълнение да се включи в игра с награди, в която може да завоюва неповторимо прекарване да вземем за пример.  Наградите са обезпечени както от създателите на платформата, по този начин и от сътрудници на “Чудо на чудесата “.

„ Зад нас застанаха няколко огромни компании. Предстоят ни още диалози с представители на бизнеса в България “, разкрива още Абрашева.
Идеята на платформата е да стимулира повече хора да поддържат дела и значими планове. „ Иска ни се хората още веднъж да повярват в чудото на дарителството и да станат част от случването на редица чудеса, като на самите тях им се случи знамение. Затова и кръстихме по този начин платформата. “
Основателите имат вяра, че всеки, който прави положително, заслужава да получи доброта отсреща. Според тях новаторският модел на събиране на средства ще надвиши неведнъж успеваемостта на обичайните модели за генериране на средства като благотворителни базари и галавечери. Причината е, че тук донор може да бъде освен човек с огромни благоприятни условия, само че даже и тези хора, които живеят непретенциозно, имат огромни сърца и с наслада ще дарят за идея или „ знамение “, в което имат вяра.

Платформата следва да проработи след няколко седмици, а до тогава всички организации и планове, които „ вършат чудеса “, с цел да живеем в по-добър свят, могат да заявят желанието си за приемане на поддръжка от платформата за свои начинания или планове на  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР