Нова оферта за разговори към Слави Трифонов отправи от името

...
Нова оферта за разговори към Слави Трифонов отправи от името
Коментари Харесай

БСП с нова оферта към Слави. Защо не дава целувки?

Нова оферта за диалози към Слави Трифонов насочи от името на Българска социалистическа партия зам.-председателят и Георги Пирински, началник на предизборния щаб на социалистите.

Ако Слави е, с цел да не се краде в страната, лечебните заведения да не са търговски сдружения, въвеждане на подоходно данъчно облагане и така нататък, в случай че тези неща се одобряват от него, то той е добре пристигнал на масата на договарянията, разгласи пред Нова тв депутатът от Българска социалистическа партия.

Преди време поканихме Трифонов за обединен фронт за почтени избори. Не разбирам реакцията му. Той и партията му би трябвало ясно да се нареждат дали са от страната на ГЕРБ или от другия бряг на реката. Не знам за какво ни възприема като част от статуквото. Променихме партията си от вътрешната страна, имаме упоритостта, че можем да променим и страната ", сподели Свиленски.

В края на януари соцлидерът Корнелия Нинова провежда диалози с над 10 партии за провеждането на почтени избори. Слави отхвърли тогава за взе участие в тях с думите: „ Госпожа Нинова щяла да ме предложения да обсъждаме честността на идните избори. Мила ми, госпожо Нинова, Бойко Борисов ръководи от 2009 година Вие имахте разполагаем 11 години да извършите доста за честността на изборите, защото бяхте вътре в Парламента. Но вие не направихте нищо, тъй като сте част от статуквото.”

"Приличате ми на котарака Леополд от едно съветско анимационно филмче, който споделяше: "Ребята, давайте жить заедно! “ На вас няма потребност да ви го превеждам, само че все пак ще ви го преведа: "Момчета, дано да живеем заедно ". Г-жо Нинова, мисля че ви е малко късно да бъдете котарака Леополд. Вие от дълго време сте си избрали да бъдете от другата страна. С вас, г-жо Нинова, стоим от двата бряга на реката ", написа във фейсбук тогава още водещият.

По думите на Свиленски през днешния ден е невероятно социалистите да се коалират с ГЕРБ, тъй като те са въплъщение на порочния политически модел.

"Марешки до преди две седмици твърдеше, че е съпротива, а пък в този момент видяхме, че е част от ръководството ", счита Свиленски. И съобщи: „ Целувки към този момент не раздаваме на никого. Ще видите всичко с платформата ни.”.

"За да може някой да сформира държавно управление, е значимо хората да излязат и да гласоподават и да се реши кои са партиите, които могат да сформират кабинет. Всички други партии имат претенциите, че могат да го създадат, само че действително единствено ние имаме капацитетът да го сторим. Ние желаеме почтени избори и да представим платформата си пред българите ", съобщи той.

На въпрос за какво Българска социалистическа партия е решила да каже дали ще поддържа Румен Радев за президентските избори чак след парламентарните социалистът отвърна: "На 4-и април има парламентарни избори. Господин Радев получава нашата поддръжка в политиките, които организира като президент. ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР