Нова любовна интрига е разтресла фамилия Тоника“. Според източници от

...
Нова любовна интрига е разтресла фамилия Тоника“. Според източници от
Коментари Харесай

Нова драма във фамилия Тоника. Обрат в живота на Милица

Нова любовна конспирация е разтресла фамилия „ Тоника “. Според източници от естрадната колегия певицата Милица Божинова още веднъж се е разделила с дългогодишния си сътрудник Асен Масларски, с който бяха двойка и на сцената, и в живота, а любовната им сага стартира да припомня сюжета на „ Дързост и хубост “, смеят се техни сътрудници, написа „ Флагман ”. И споделя историята на двойката.

От няколко месеца насам двамата нямат взаимни участия, а също така към този момент не съжителствали дружно, разкриват техни сътрудници. До момента нито Милица, нито Асен са коментирали обществено измененията в персоналния им живот. Историята обаче помни, че не за пръв път двойката минава през трагични обрати.
-->
През 2016 година още веднъж се говореше, че са прекратили връзките си, само че раздялата им не бе дефинитивна. Тя се случи единствено две години, откакто артистите минаха през тежка покруса. В края на лятото на 2014 година стана ясно, че синът на Масларски от първия му брак е поставил самичък завършек на живота си. Георги Масларски се самоуби, като скочи от апартамент в столичния квартал „ Борово “, а трагичната му гибел унищожи певческото семейство.

Милица също има един брак зад тила си, преди да заживее с Масларски. От първия си брачен партньор тя има наследник и щерка, а дружно с Асен нямат общи наследници. Тъй като предходна под венчилото прекомерно млада, децата ѝ са към този момент огромни, а тя е горда баба на цели три внучета. „ Баба е купа! И се носи много тежко тази купа! Бързо се стекоха нещата в моя живот. Ранно довеждане докрай, консерватория, дружно с това майчинство и надлежно млада станах баба. Което единствено ме радва, тъй като ме връща още веднъж в тези хубави години и ме зарежда с сила. По различен метод виждам на дребните човечета, тъй като аз съм била прекомерно ангажирана, не че съм била незадоволително виновна като родител, само че в този момент виждам такива елементи, които тогава са ми се изплъзвали, и в този момент обезщетявам с тях “, откровеничи Милица.

Нейният наследник Юрий е наследил гения ѝ и също се занимава с музика. Свирил е в някои от най-известните български банди, измежду които Д2, „ Каффе “ и „ Пиф “. Преди години даже имаше достойнството да бъде видян персонално от естрадната прима Лили Иванова, която бе впечатлена от него и го предложения да свири в бенда ѝ. Той я придружаваше по някои от огромните и концерти и ѝ акомпанираше на бас китара, само че след това взаимната им работа секна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР