Нова интерактивна кампания подканва феновете да разгадаят мистерията около новата

...
Нова интерактивна кампания подканва феновете да разгадаят мистерията около новата
Коментари Харесай

Fanta предизвиква потребителите да тестват уменията си с #WhatTheFanta

Нова интерактивна акция подканва почитателите да разгадаят мистерията към новата вкусова композиция на напитката
Fanta разгласи началото на #WhatTheFanta - нова интерактивна акция, предизвикваща потребителите да разгадаят мистерията към новата вкусова композиция на напитката. Активацията започва първоначално май и ще продължи до 4 септември 2022 година, а в основата ѝ стои чисто ново предложение за българския пазар.

Кампанията се състои от няколко задачи и ще се организира на и в приложението Coca-Cola App, както и в обществените мрежи на компанията, където ще могат да бъдат открити всички инструкции. Потребителите имат опция да се впуснат в новото предизвикателство в ролята на „ дегустатори “, които би трябвало да разкриятчетирите секрети съставки, които стоят зад новия #WhatTheFanta усет.

Създадена особено за потребителите от поколението Z, които живеят цветно, обичат да преоткриват света и не се боят да пробват нови прекарвания и усети, лимитираната #WhatTheFanta е въодушевена от загадъчни усети, провокиращи уменията, сетивата и въображението.

Докато се впускат в поредност от мистериозни задачи, безстрашните и любопитни фенове на марката имат шанса да завоюват разнообразни награди, измежду които дронове, плажни кърпи и куфари, въодушевени от дестинацията на мистериозния усет. Цветната напитка предизвика почитателите да тестват имат ли нужните умения, с цел да одобряват предизвикването и да разгадаят тайния усет на #WhatTheFanta.

„ Забавлението постоянно е стояло в основата на Fanta. Нашата първа мисъл е „ по какъв начин можем да внесем прохлада в от време на време сивото ежедневие? “.И при стартирането на новата акция #WhatTheFanta не беше по-различно, тъй като искахме да намерим нови истински способи за взаимоотношение с нашите консуматори. Знаем, че всеки обича да бъде предизвикван да изследва усети и загадки – изключително мистериозни, и в този момент потребителите имат опция да тестват уменията си “, сподели Дора Стрезова-Николова, изпълнителен шеф на Кока-Кола България.

Лимитираната #WhatTheFanta се предлага в бутилки от 500 мл. и може да бъде открита в комерсиалната мрежа у нас сред май и септември 2022 година Подробности за акцията почитателите могат да намерятна уеб страницата на, както приложението Coca-Cola App (, ).

ЗА THE COCA-COLA COMPANY

Coca-Cola е компания за питиета, предлагаща над 500 марки допълнително от 200 страни по света. В допълнение към марката Coca-Cola на компанията, портфолиото включва още AdeS, Ayataka, Costa, Dasani, Del Valle, Fanta, Georgia, Gold Peak, Honest, innocent, Minute Maid, Powerade, Simply, smartwater, Sprite, vitaminwater и ZICO. Компанията непрестанно развива портфолио си, намалявайки захарта в напитките и предлагайки новаторски нови артикули на пазара. Coca-Cola работи за понижаване на въздействието върху околната среда посредством обновяване на водни запаси и поощряване на преработването. Заедно с сътрудниците си за бутилиране Системата на Coca-Cola e шеф на повече от 700 000 души, както и подкрепя с даването на стопански благоприятни условия локални общности по целия свят. Повече информация може да бъде открита на, както и в,, и.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР