Нова игра Купон +, коледни късмети с изненади и рулетка

...
Нова игра Купон +, коледни късмети с изненади и рулетка
Коментари Харесай

Три предимства за клиентите идват с Lidl Plus преди празниците

Нова игра Купон +, коледни шансове с изненади и рулетка с дарове за потребителите на приложението
Приложението Lidl Plus е приготвило три нови празнични изненади за своите консуматори. От 6 декември до 2 януари всеки, който го употребява, взе участие в  новата игра Купон+ и натрупа суми при всяка покупка, без значение какво пазари. Така могат да се завоюват обичани артикули единствено за 1 ст. и отстъпка от 5 лева от цената на идната покупка.

Втората изненада е Рулетка, която клиентите могат да завъртят в приложението сред 20 декември и 2 януари и да ревизират шанса си след всяка покупка във веригата.

Коледните шансове са третият подарък за клиентите. Всеки ден сред 20-ти и 26-ти декември потребителите на Lidl Plus ще виждат подаръчна кутия при влизане в приложението. При натискането на кутията, ще получават купон-изненада, от който могат да се възползват в границите на 3 дни. Предвидените награди са продуктови и разнообразни за всеки ден.

Новият Купон+ още веднъж включва четири равнища, само че с още по-големи награди. Всяко от тях носи избор на обичан артикул против 1 стотинка, без значение дали клиентите пазарят хранителни или нехранителни артикули. Необходимо е единствено да сканират Lidl Plus картата си при заплащане на касата.

При постигане на сума за покупки в размер на общо 80 лева, клиентите получават Купон+ премия по желание - овесени бисквити Tastino или фъстъци Alesto.

Второто равнище е при постигане на 120 лева и носи избор сред 1 литър сок праскова Cappy или шоколад Ritter Sport.

180 лева е сумата, която отбелязва постигане на трето равнище. С него идва и един артикул по желание още веднъж против 1 стотинка - шоколадови бонбони Palace или кашу Alesto.

Играта завършва при постигане на сума в размер на общо 350 лева, и Купон+ за отстъпка на стойност 5 лева от идната покупка (от най-малко 30 лева.). Спечелените купони важат до 7 дни, а цялостните условия на Купон+ може да се открият на:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР