Нова Груп се утвърди като безспорен лидер на българския медиен

...
Нова Груп се утвърди като безспорен лидер на българския медиен
Коментари Харесай

Домусчиев проговори за продажбата на Нова

Нова Груп се утвърди като неоспорим водач на българския медиен пазар. Това нямаше да е допустимо, в случай че не бяхме дружно и в случай че не се справяхме дружно с провокациите. Това разгласи ръководителят на КРИБ Кирил Домусчиев в първото си изказване за продажбата на Нова телевизия.

Ето какво написа във Facebook предприемачът Кирил Домусчиев:

Скъпи другари и сътрудници,

Щастлив съм да споделя с вас, че през днешния ден финализирахме сполучливо договорката по прекачване на 100 % от собствеността ни в Нова Броудкастинг Груп. Бих желал да изкажа специфични благодарности на целия екип на Нова Броудкастинг Груп и останалите сдружения от групата за положените старания, всеотдайната и професионална работа през последните съвсем две нелеки години, вследствие на които Нова Груп се утвърди като неоспорим водач на българския медиен пазар. Това нямаше да е допустимо, в случай че не бяхме дружно и в случай че не се справяхме дружно с провокациите, пред които всекидневно бяхме изправяни.

Вярвам, че новият притежател ще продължи да поставя старания за развиването и модернизирането на Нова Броудкастинг Груп, което ще е причина за постигането на още по-големи триумфи и за запазването на групата като безконечен водач на пазара на медийни услуги!

С най-хубави пожелания, Кирил Домусчиев
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР