Нова атака срещу президента Румен Радев и служебния кабинет предприе

...
Нова атака срещу президента Румен Радев и служебния кабинет предприе
Коментари Харесай

Борисов в атака. Нападна Киро Язовиро

Нова офанзива против президента Румен Радев и служебния кабинет предприе Бойко Борисов. Този път от Губеш, където бе на посещаване и се включи с видео.

Не знам какво го харесаха в първия миг. Но по какъв начин хванахме Киро Язовиро по какъв начин източи един язовир и повече в никакъв случай не се появи. Днес бил споделил още една нелепост, че бил спрял финансовите потоци към ГЕРБ и Движение за права и свободи, измамникът подобен. Към нас финансови потоци в никакъв случай не е имало ", сподели Борисов по адрес на министъра на стопанската система Кирил Петков.

Румен Радев ще падне със служебното държавно управление. Провалът на служебното държавно управление е застрашителен. Радев направи по този начин, че страната да изпадне в безпорядък. Станислав Трифонов и той заприказва за безпорядък, аз го предупреждавах. В същото време Коронавирус вълната седи, в целия свят почват някаква дейности, а ние седим. А бежанските талази сега са големи, натискът е голям, а Министерство на вътрешните работи се занимава да върви при на кмета жена му, да я тормози, с цел да го издаде, продължи Борисов.

Той упрекна финансовия министър Асен Василев в неистина, че са нараснали парите в бюджета.

" Лъжат хората, че са нараснали приходите в бюджета, а те взели парите за „ Хемус ”. Те ги отделили, с цел да демонстрират, че нараснали приходите - безспорна неистина.. Те сега стопират ДДС-то, не го изплащат на фирмите. Така на пръв взор наподобява, че в страната има пари, а в действителност това са непознати пари, които в следствие ще изплащат. Василев се оказва, както споделят неговите съдружници, е доста интелигентен лъжец, шарлатанин. Не знам какво му харесаха от новия парламент ", сподели още водачът на ГЕРБ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР