Нов удар по Новак Джокович. Ноле няма да играе и

...
Нов удар по Новак Джокович. Ноле няма да играе и
Коментари Харесай

Нов удар по Джокович. САЩ го спънаха

Нов удар по Новак Джокович. Ноле няма да играе и на Мастърс шампионата в Маями от 23 март, откакто тази нощ (наше време) научи решението на управляващите в Щатите. А то е, че няма да има позволено изключение за негово влизане в страната.

Сръбският №1 в тениса не играе в Индиън Уелс, Калифорния, където в заключителна фаза е първият Мастърс за годината. Джокович не може да получи виза за Съединени американски щати съгласно към момента настоящата възбрана за лица, които не са имунизирани против коронавирус.
-->
Още по-неприятно и, ненапълно, куриозно е, че този запор пада на 11 май, само че... прекомерно късно за Ноле да играе на двете съревнования от сериите ATP 1000.

Надеждите му бяха, че може да опита да влезе в Съединени американски щати даже с транспортен съд, както и на изключение, обещано от щата Флорида, където е вторият Мастърс. Там разпоредбите за имунизационен статут са по-гъвкави, само че и в този щат не позволяват сърбина.

" За голямо страдание, не успяхме да променим нищо - разяснява новината Джеймс Блейк, турнирен шеф в Маями. - Това е неприятна новина, доста искахме Новак да играе тук, той е печелил купата шест пъти, а и е настоящият номер едно в света. Но решението не е в нашите ръце. "

Така той ще се върне на корта най-рано на 9 април, когато стартира конкуренцията също от сериите Мастърс, в Монте Карло. С него започва и сезонът на клей, който ще откри кулминационната точка си на " Ролан Гарос ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР