Нов смъртен случай зад решетките в Бургас. Инцидентът е станал

...
Нов смъртен случай зад решетките в Бургас. Инцидентът е станал
Коментари Харесай

Втора смърт в рамките на часове в Бургаския затвор: „Крокодил“ уби 37-г. затворник Йордан

Нов смъртен случай зад решетките в Бургас. Инцидентът е станал няколко часа преди кончината на паметният пандизчия Илия Маркуча, оповестява Флагман.
В затворническото общежитие в Дебелт е открит мъртъв 37-годишния Йордан И. от Сливен, който изтърпявал поредна присъда.
Според източници Йордан бил с тежка диагноза – онкологично заболяване и изпитвал мощни болки. Твърди се, че от месец и половина почнал да приема рисковия опиат “крокодил ”. Дрогата е известна като “бедняшкият хероин ” и фактически облекчава всички болки, само че още повече унищожава човешкия организъм.
„ Крокодил “ е синтетично наркотично вещество, измислено в Русия и влезнало в необятна приложимост при започване на 21-ви век. Масово се употребява от хероинозависими, които сами вършат смеската. Нарича се крокодил, тъй като след приложимост няколко пъти мястото на инжектирането стартира да позеленява, по-късно почернява, гангренясва и плътта се разпада. Процесът е необратим, посочи пред медията доктор, поискал анонимност.
По тялото на Йордан са открити голям брой рани, породени от „ крокодила “, довериха източници.
Според неофициална информация пандизчията желал да излезе на открито, с цел да се лекува, само че процесът се забавил прекомерно дълго и той умрял зад решетките.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР