Нов скандал се заформи между лидера на “Воля Веселин Марешки

...
Нов скандал се заформи между лидера на “Воля Веселин Марешки
Коментари Харесай

Марешки нарече БСП изверги

Нов скандал се заформи сред водача на “Воля ” Веселин Марешки и депутатите от Българска социалистическа партия в пленарната зала.

Причината е, че Марешки настоя, че алените нямат право да му желаят оставката, тъй като те самите докарали страната до колапс няколко пъти. Това обаче възмути алените, които настояха той да отиде и да излежи присъдата си.

" Миналата седмица ми бе поискана оставката, нямаше да обърна внимание, в случай че не бях получил хиляди писма в поддръжка от българските жители ", сподели Марешки.

Той описа, че в някои от писмата жители му напомнили историята, съгласно която точно водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е взела участие в двете държавни управления на Симеон Саксобургготски и Иван Костов, като едвам на 28 година е била шеф на " Техноимпекс "

" Всичко това ми е припомнено от българските жители и то е част от Българска социалистическа партия. Хора, които са издевателствали върху хората, докарали са ги до просешка сопа, не знам по какъв начин да ги нарека, може би по този начин, както ми подсказвате - изверги ", сподели още Марешки. Той изреди и Кристиан Вигенин, Драгомир Стойнев, Георги Гьоков, Георги Андреев и изясни, че те също били изгонени с камъни, а в този момент седели на предните банки на Българска социалистическа партия в прламента и обещавали, че са лицата на смяната.

" Човек с присъди, човек, който нарушава закона, тъй като имате 200 аптеки по закона, в който написа, че може да имаш четири, човек, който е станал за смях пред целия народ, да ми дава оценки - това е скотщина от висок порядък ", отвърна му аленият народен представител Антон Кутев.

" Допуснахте от трибуната да се приказват клюки и то от един “народен преставител ”, който е наказан на втора инстанция. Какво чакате? Да го изнесат с белезници?

Това ли чакате? Вместо да му извършите забележка и да го накарате да си подаде оставката, с цел да не петни тази институция ", обърна се пък депутатът Иван Иванов към Караянчева.

" Истината, колкото и да боли, няма значение от кого е казана. Аз пък желая вашата оставка ", отвърна Марешки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР