Нов скандал с Kиpил Петков и Продължаваме промяната“! Брандираният автобус

...
Нов скандал с Kиpил Петков и Продължаваме промяната“! Брандираният автобус
Коментари Харесай

НОВ СКАНДАЛ: Бесен баща скочи на Просто Киро, автобусът на „Промяната“ 30 минути обгазява хлапета

Нов скандал с Kиpил Петков и „ Продължаваме промяната “! Брандираният рейс на партията му блокира Детска площадка във Враца и в продължение на половин час, на включен мотор, е обгазявал хлапетата на катерушките.

За следващата дивотия на Просто Киро описа с видео в обществените мрежи Петър Коцев.

Врачанинът не устоя на нахалството от страна на променкаджиите и след вчерашната среща на Петков с врачани, го причака, с цел да го попита не го ли е позор да трови децата на града под Околчица.

„ Г-н Петков, имам единствено един въпрос към вас. Как може да спрете пред детския център? Половин час рейсът работи. Нормално ли е да обгазявате децата. Кажете това обикновено ли е, нали сте лице на „ смяната “. А сте спрели и на средата на улицата. Паркинтът е там долу. Като не можете да влезете в паркинга, на средата на пътя ли би трябвало да спрете. И то след завой и пешеходна пътека. Това ли е вярното решение? “, потърси сметка от Петков и компания ядосаният врачанин.

Кирил Петков обаче не благоволи нито да се спре да разговоря с Петър Коцев, нито пък най-малко да му се извини.

„ Киро се скри зад защитата си “, добави в следствие ядосаният татко, чието дете също е било на площадката, въздухът над която е бил натровен от рейса на Политическа партия.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР