Нов шамар за Владимир Путин от Запада. Италия му отне

...
Нов шамар за Владимир Путин от Запада. Италия му отне
Коментари Харесай

Отнемат най-милото на Путин. Кой ще слуша приказката на Шехерезада?

Нов пестник за Владимир Путин от Запада. Италия му лиши най-милото. Италианското държавно управление разпореди конфискацията на първокласна яхта на стойност към 700 милиона $, за която се допуска, че може да е на съветския президент Владимир Путин, предадоха международните организации.

Луксозната голяма яхта " Шехерезада " беше на ремонт в италианското пристанище Марина ди Карара от септември. Но в този момент, както изглеждало, яхтата се готвела да отплава, съобщи БЛИЦ.

 Западът с нов удар по Путин, ето какво му лиши

Италианското министерство на финансите разгласява изказване, в което споделя, че следствието е посочило, че притежателят на яхтата имал връзки с " авторитетни детайли от съветското държавно управление " и с хора, взети на прицел от глобите на Европейски Съюз. Името му обаче не се показва.

" Шехерезада " има две хеликоптерни площадки и може да приема до 18 посетители и 40 души екипаж.

Според осведомени италианската полиция считала, че яхтата е на Едуард Худайнатов, някогашен началник на съветския енергиен колос " Роснефт ", който в този момент не е обект на наказания на Европейски Съюз.

Екипът на съветския отстъпник Алексей Навални обаче счита, че тази яхта е благосъстоятелност непосредствено на Путин. В поддръжка на това изказване екипът на Навални привежда обстоятелството, че в листата с членове на екипажа имало няколко чиновници на Федералната работа за отбрана на съветски видни персони.

Според италианската компания " Италиан сий груп ", която се беше заела с ремонта на яхтата, това не е правилно.

Собствеността на яхтата не може да бъде приписвана на съветския президент Владимир Путин, се споделя в изказване на компанията, която твърди, че разполага с документи и резултати от осъществени инспекции от способените органи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР