Нов приоритет – стимулиране на производството, обяви ГЕРБ.Нашата цел е

...
Нов приоритет – стимулиране на производството, обяви ГЕРБ.Нашата цел е
Коментари Харесай

ГЕРБ с нов приоритет: 10% ръст на производство

Нов приоритет – стимулиране на производството, разгласи ГЕРБ.

„ Нашата цел е да се достигне  до 10 % нарастване на общото произвеждане при идващ четиригодишен мандат ”, обявиха лидерът на листата на ГЕРБ в София-област Младен Маринов и регионалният координатор на партията в района Николина Ангелкова на среща с бизнеса в Божурище и Сливница. На нея те показаха програмата на ГЕРБ. Говорейки за икономическото развиване за нас е доста значима уравновесената политика във връзка с най-пострадалите от пандемията браншове, като превоз и туризъм, споделиха кандидат-депутатите.

 „ На първо място би трябвало да има законодателство, което предлага еластичност, както и понижаване на административната тежест. Много значим детайл е понижаване на лицензионните режими. Правителството ще обърне внимание и на образованието, тъй като бизнес и обучение са скачени съдове и с цел да имаме бизнес би трябвало да имаме готови фрагменти “, разгласи Младен Маринов. Той акцентира, че в програмата на ГЕРБ са залегнали предпочитани цели и задания, ориентирани към бизнеса.

„ Нашата  работа е де бъдем измежду вас освен по време на избори. С кмета Георги Димов персонално посещавахме предприятия в тази пандемична обстановка, с цел да сме наясно с упованията и проблемите им. По време на свое посещаване министър председателят Борисов пое ангажимент за  построяването на пътя от икономическата зона до бул. “Царица Йоана ” и бяха отпуснати над 50 млн.лв. от държавното управление за реализацията на плана “,  сподели и Ангелкова.

Тя бе безапелационна, че през  последните години на територията на Божурище са осъществени доста вложения в пътната инфраструктура. Пред бизнеса от общината Ангелкова и Маринов поеха ангажимент за построяването на пътната права в посока Божурище - Гурмазово – Трън. Пред бизнеса от Сливница тя означи, че програмата на ГЕРБ включва фокусирани вложения в стопанската система на знанието, науката и софтуерните производства, като и развиване на индустриалните паркове.

Продължават да се отделят средства за подкрепяне на бизнеса през разнообразни оперативни стратегии, мярката 60:40 ще бъде удължена до юни “, сподели Ангелкова. 

Кметът на Божурище Георги Димов акцентира, че доста значими за него са вложенията в  инфраструктура и водопроводна мрежа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР