Нов подарък от времето. Термометрите ни носят втори ден пролетни

...
Нов подарък от времето. Термометрите ни носят втори ден пролетни
Коментари Харесай

Подарък от времето. Термометрите ни изненадват

Нов подарък от времето. Термометрите ни носят втори ден пролетни температури.

През деня облачността още веднъж ще намалее до слънчево време, най-късно над южните региони. Само на обособени места в Югозападна България ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб вятър, най-вече от изток-югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 7° и 12°, в София - към 8°.
-->
Това сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.По Черноморието ще има раздрана облачност, забележителна по южното крайбрежие. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър, който денем ще се ориентира от югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 7° и 10°, малко по-ниски от температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.

Над планините облачността също ще намалее до слънчево време, само че забележителна ще бъде през по-голямата част от деня над масивите от Южна България. Само на обособени места в планините от Югозападна България ще превали слаб сняг, под 1000 метра - дъжд. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър, който ще отслабне и ще се ориентира от югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 5°, на 2000 метра - към 0°.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР