Нов, модифициран вариант на Мастършеф обмислят в Нова телевизия за

...
Нов, модифициран вариант на Мастършеф обмислят в Нова телевизия за
Коментари Харесай

Нова тв пуска нов „Мастършеф”

Нов, модифициран вид на „ Мастършеф ” обмислят в Нова телевизия за идващ тв сезон. След триумфа на „ Хелс Китчън ” в понеделник, когато пред камерите за пръв път от години се събра паметната кулинарна композиция – Андре Токев, Виктор Ангелов и Петър Михалчев, на ход е предаване, в което и тримата ще бъдат непрекъснато на екран, вместо единствено да си гостуват понякога.
След като от Би Ти Ви към този момент две следващи години държат на пауза кулинарното си шоу „ Мастършеф ”, а почитателите желаят да го гледат, от Нова са решили да вземат нещата в свои ръце. Предаването за занимание готвачи към този момент няма по какъв начин да се излъчва там, защото съперниците към момента държат лиценза. Може обаче да се измисли трансформация с друго име и някои разнообразни детайли, с цел да не се дублира напълно форматът, само че концепцията да се резервира – кулинарно съревнование с трима съдии и мастъркласове, в които да се показват разнообразни техники за готвене. Главните настоящи лица ще бъдат Андре Токев, Виктор Ангелов и Петър Михалчев, както беше в първите три сезона на „ Мастършеф ”.

До „ Уикенд ” доближи информация, че епизодът на „ Хелс Китчън ” в понеделник е бил тест по какъв начин ще реагира публиката при ново събиране на екран на тримата началник готвачи. Те в никакъв случай не са крили, че са близки отвън работата. Андре Токев преди години стартира да прави първите кулинарни надпревари в България, Петър Михалчев е един от първите състезатели, които са изпращани на интернационалните надпревари със съдействието на Токев, а Виктор Ангелов също постоянно е бил част от тази компания на елитни готвачи. Между другото, в нея влиза и най-отдавнашната кулинарна звезда на Нова тв – началник Иван Манчев, който повече от 20 години работи с Токев по разнообразни планове, които целят популяризирането на специалността на готвача.

Според слуховете, в малкия екран са почнали да обмислят по какъв начин да съберат Токев, Михалчев и Ангелов още когато стана ясно, че Би Ти Ви слага „ Мастършеф ” на пауза. Миналата година Михалчев отново беше посетител в „ Кухнята на пъкъла ”, само че Токев нямаше по какъв начин да се причисли, защото го осъдиха за шофиране в нетрезво положение. Сега към този момент присъдата му е излежана и той може още веднъж да взе участие в тв планове. Мненията за влизането му в „ Хелс Китчън ” са разнопосочни. Огромна част от феновете споделиха на формалните страници на шоуто в обществените мрежи, че се радват за видят още веднъж на екран своята обичана тройка началник готвачи, само че не липсваха и рецензии поради поканата на някогашен пандизчия в предаването. От малкия екран обаче били склонни да подценен недоволството поради високия рейтинг, на шоуто в понеделник.

Новото предаване, което се обмисля в Нова, най-вероятно ще включва детайли и от „ Мастършеф ”, и от „ Хелс Китчън ” – в него ще има място и за хоби-готвачи, и за експерти. „ Кухнята на пъкъла ” към този момент стартира да се трансформира. Тази година там вземат участие, с изключение на професионални готвачи, и шоузвезди, а в хода на към този момент почналата игра бяха вкарани четирима нови състезатели – точно тези, които бяха определени от Токев, Ангелов и Михалчев.

„ Мастършеф ” или неговата бъдеща трансформация няма да е първото предаване, което Нова тв се кани да отмъкне от Би Ти Ви. Преди години малкия екран взе от съперниците си хитовото за времето си „ Денсинг старс ”. Тя направи и шоуто „ Х Фактор ” за млади артисти, откакто Би Ти Ви пусна „ Мюзик Айдъл ”, а след това – и „ Гласът на България ”. „ Господари на ефира ” също много време се излъчваше само че Нова, макар че лицензът се държеше от Би Ти Ви. За да не дублира оригинала, продуцентът Маги Халваджиян реши адреналинките да бъдат три вместо две, само че на предаването на процедура остана същото.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР