Нов кошмарен скандал грози Елизабет II и цялото й семейство.

...
Нов кошмарен скандал грози Елизабет II и цялото й семейство.
Коментари Харесай

Нов ужасен скандал грози Елизабет II 

Нов призрачен скандал грози Елизабет II и цялото й семейство. Пореден епизод от серийния документален филм на Нетфликс „ Джефри Епштейн: Неприлично богат “ повдига завесата над секрети, свързани с незнайни до момента обстоятелства към педофила и неговия остров на ужасите. Както се знае, самоубилият се социопат беше пръв другар на принц Ендрю. А в този момент човек от личния състав в имението на финансиста твърди, че е станал директен очевидец на принуждение над малолетни девойки, в което е взел участие и синът на кралицата. Въпросният Стив Кали прецизира, че принц Ендрю освен е знаел какво се случва на острова на педофилите, само че и се е включвал в извращенията. 

" Джефри беше непосредствен със международния хайлайф. През 2004-а видях принц Ендрю в басейна в компанията на напълно голо момиче. Двамата очевидно бяха в въведения към секс, само че в един миг той мощно я притисна към себе си “, споделя Кали. Днес той е уверен, че момичето е била Вирджия Джуфре, която преди време разгласи, че принц Ендрю е бил един от авторитетните мъже, които са я принуждавали да прави секс с тях, когато тя е била единствено на 17. 

Кали е работил в имението на Епштайн от 1999-а до 2005-а, където е поддържал интернет връзките. Той признава още, че е виждал на острова Алън  Дершовиц – прочут американски правист и професор по право в Харвард, както и самия Бил Клинтън. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР