Нов детски часовник MyKi Junior, умната камера Shelly Eye и

...
Нов детски часовник MyKi Junior, умната камера Shelly Eye и
Коментари Харесай

Алтерко Роботикс представи нов MyKi и нови умни продукти за дома на Световния мобилен конгрес в Барселона


Нов детски часовник MyKi Junior, умната камера Shelly Eye и умният датчик Shelly Sense се причисляват към продуктовата линия на компанията

Алтерко Роботикс показа своите последни IoT разработки на най-голямото събитие за мобилни технологии – Световния мобилен конгрес в Барселона (MWC). Компанията показва 3 новаторски допълнения към продуктовата си линия – новия модел на обичания смарт часовник за деца MyKi Junior и умните устройства за дома Shelly Eye и Shelly Sense . Всеки клиент на ревюто, което ще се организира сред 26 февруари и 1 март, ще може да тества новите устройства и да се убеди в техните преимущества.  

„ В основата на всичко, което вършим, стои желанието ни да сътворяваме неповторими разработки, които да улесняват всекидневието на хората, като постоянно се стремим да подвигаме летвата. Именно това е концепцията и на новите ни артикули. Например MyKi Junior цели да подари на родителите спокойствието да знаят постоянно къде са децата им, а пък на децата – да обезпечи повече независимост. С него подвигаме летвата и като функционалности, и като таргет – часовникът към този момент е подобаващ и за тинейджъри “ –  съобщи изпълнителният шеф на Алтерко Роботикс – Димитър Димитров.  

MyKi Junior

  Новият модел MyKi Junior има всички преимущества на своите прародители MyKi Watch и MyKi Touch, както и спомагателни екстри. Устройството употребява 3G и както всички модели MyKi работи със SIM карта, служи по едно и също време като GPS, GSM и часовник и оказва помощ на родителите да са постоянно осведомени за местоположението на децата си през гратис мобилно приложение.

Новост при MyKi Junior е , че е първият в света часовник, който разрешава видео диалози сред детето и родителя. Чат функционалността в допълнение дава опция за изпращането както на гласови и текстови известия, по този начин и на картинки и емотикони . Освен това MyKi Junior e единственият интелигентен часовник за деца на пазара, който предлага връзка сред самите деца, носещи MyKi. Всички дребни притежатели на часовника ще могат да се свързват един с различен както посредством гласово и видео позвъняване, по този начин и със известия.

  Часовникът включва и потребни приложения като калкулатор и тракер на интензивността. За първи път има и вградени няколко игри , само че времето за игра може да се управлява от родителя в приложението.

Новият MyKi Junior ще бъде разполагаем в три цветови комбинации – жълто-червен, синьо-зелен и черно-червен.

Нови артикули Shelly

  Eксклузивно по време на MWC 2018  ще бъдат демонстрирани и най-новите IoT решения от продуктовата линия за автоматизация на дома Shelly . Това са интелигентните устройства Shelly EYE и Shelly Sense , които се грижат за комфорта и сигурността освен на жилището ви, само че и на офиса.



Shelly EYE е напълно безжична смарт камера, която разрешава на потребителите да следят всичко, което се случва в дома им, посредством особено мобилно приложение. Благодарение на вградената и прецизна технология продуктът изпраща уведомление и HD видео до вашия смарт телефон незабавно щом регистрира придвижване, като по този начин обезпечава 24/7 надзор над протичащото се в жилището ви. Shelly EYE засича звукови сигнали и даже при цялостен мрак предава видео с положително качество с помощта на своята инфраред технология от последно потомство. Клиповете се резервират гратис в Cloud за 168 часа, давайки ви време да ги прегледате в комфортен за вас миг и без значение от това къде се намирате. Камерата е с 3G модем и батерия, както и със слот за SD карта памет. Това, дружно с нейния стилен дизайн, я отличава от съперниците на пазара.

Shelly Sense е незаместим асистент за всеки дом. Устройството е интелигентен датчик, който точно регистрира и изпраща информация за светлина, топлота и придвижване непосредствено на мобилния ви телефон, като по този начин ще сте постоянно осведомени и ще имате опция да управлявате микро средата в дома си дружно с останалите артикули от линията Shelly.

Посетителите на Световния мобилен конгрес 2018 ще имат шанса персонално да тестват всички нови устройства на щанда на Алтерко Роботикс (щанд 7J16, зала 7) и да се срещнат в елементи с богатата гама от реформаторски смарт артикули на компанията.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР