Носителят на тазгодишното отличие и приз Адвокат филантроп на годината“

...
Носителят на тазгодишното отличие и приз Адвокат филантроп на годината“
Коментари Харесай

Адвокат филантроп на годината стана д-р Петър Илиев

Носителят на тазгодишното отличие и приз „ Адвокат човеколюбец на годината “ за 2022 година е доктор Петър Илиев.

Наградата му бе връчена от един от най-обичаните и уважавани доайени на българската адвокатура – Владимир Дончев - по време на церемонията на Националните награди за правораздаване, част от Благотворителния бал на юристите.
-->
В тези сложни времена, в които множеството хора егоистично се интересуват само от личното си оцеляване и материално благоденствие, той прави нещо изцяло друго. Прави го безшумно, непретенциозно, умерено и от доста години. Помага на хора, заболели от тежки болести за лекуване в чужбина, с което им връща вярата в живота, както на тях, по този начин и на техните обичащи ги близки. Безвъзмездно поддържа и финансира ин витро процедури, с което сбъдва фантазиите на доста български фамилии, изгубили от дълго време вярата за рожба.

" Скъпи сътрудници, това, което ще оставим след нас не са огромните каузи и покупко-продажби, а положителното, което вършим. Моят баща, който беше юрист, постоянно споделяше, че положителният юрист е на първо място добър човек ", сподели доктор Илиев приемайки премията.

Д-р Петър Илиев, ръководещ съучастник в Адвокатско сдружение „ Илиев и сътрудници “, е и единственият български юрист, който в две поредни години е бил притежател на двете най-високи оценки и най-престижни награди в адвокатската специалност в България: „ Адвокат на годината “ и „ Адвокатска адвокатска фирма на годината “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР