Носителят на Купата на Франция Нант завърши 2:2 с Ница

...
Носителят на Купата на Франция Нант завърши 2:2 с Ница
Коментари Харесай

Нант и Ница завършиха 2:2 в мач от френската Лига 1

Носителят на Купата на Франция Нант приключи 2:2 с Ница в 27-ия кръг на Лига 1. Тереман Мофи изведе тима от Лазурния бряг напред в резултата още в петата минута. Муса Сисоко обаче изравни за " канарчетата " след половин час игра, а малко по-късно Людовик Блас пропусна дузпа за домакините. Ница още веднъж дръпна с попадение на Юсуф Ндаишимийе, само че Нант не се съобщи и Мостафа Мохамед направи 2:2 две минути преди края на постоянното време. Ница е на седмо място и продължава да се бори за квота в Европа. Нант е на 14-о място.

Тимът на Монпелие потвърди положителната си форма, като се наложи при гостуването си на Аячо с 1:0. Победното попадение вкара Ели Ваи след час игра след асистенция на Тежи Савание. Монпелие е 13-и в подреждането, само че доста надалеч от рисковата зона.

Отборът на Тулуза се наложи над последния Анже с 2:0 като посетител. Микел Деслер откри за гостите с 37-ата минута, а Тайс Далинга вкара за 2:0 в първата минута на втората част. Цял мач за Тулуза игра някогашният футболист на Левски Стайн Спиерингс. Тулуза е на 11-а позиция в класирането.

Лориен надигра Троа с 2:0 като хазаин. Шейк Диенг откри за домакините още в осмата минута, а в добавеното време на мача Стефан Диера оформи крайното 2:0. Лориен е осми в класирането и има шансове да се пребори за място в евротурнирите. Троа е на предпоследното 19-о място.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР