Носителят на Купата на България Ботев Пловдив завърши 1:1 като

...
Носителят на Купата на България Ботев Пловдив завърши 1:1 като
Коментари Харесай

"Ботев" Пловдив с престижно равенство в Израел

Носителят на Купата на България " Ботев " Пловдив приключи 1:1 като посетител на " Бейтар " Йерусалим в първи дуел от втория прелиминарен кръг на Лига Европа на стадион " Мошава " в Петах Тиква.

Израелците откриха резултата още в 11-ата минута след центриране от корнер, нестабилно излизане на вратаря Иван Чворович и гол с глава на бранителя Тал Хила. Първият удар на състезател на " Ботев " пък пристигна 10 минути по-късно, дело на Серкан Юсеин, който от 30 метра направи положително изпъление, само че без резултат.

До края на полувреме " Бейтар " изпусна още две положения, само че най-сериозният пропуск беше на Тодор Неделев, който не се оправи с вратаря Клайман, излязъл очи в очи с него.

През втората част " Ботев " подвигна още оборотите и след някои положителни спасявания на Иван Чворович и сътрудника му на вратата на " Бейтар " втори гол най-сетне влезе и той беше в интерес на " канарчетата ". В 73-ата минута след добра композиция на българския отбор Серкан Юсеин беше прецизен след добавка.

Така двата отбора оставиха развоя на борбата за втория мач в България. " Ботев " доближи втория кръг на шампионата след две победи над албанския " Партизани " (3:1 и 1:0) в първия кръг.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР