Носителката на титлата Мисис България Вселена“ - Оксана Желяпова, сама

...
Носителката на титлата Мисис България Вселена“ - Оксана Желяпова, сама
Коментари Харесай

За световния финал на Филипините мисис България плете 120 мартеници

Носителката на купата „ Мисис България Вселена “ - Оксана Желяпова, сама оплела над 120 мартеници.
Тя ще ги отнесе със себе си на международния край на състезанието „ Мисис Вселена “, който ще се организира в Манила, Филипините.
В 46-ото му издание ще вземат участие над 100 претендентки от целия свят.

Червен-обелите гривни Оксана създава от към месец. Те ще бъдат подарени на останалите дами по време на националната вечер на състезанието. На нея миската ще дефилира с достоверна национална носия от Източна България. Костюмът е на над 100 години с истински пафти . Събитието стартира в първата седмица на октомври. Нашето момиче отпътува с 6 куфара багаж, в тях с изключение на националния костюм и подаръците за участничките ще събере 4 публични рокли и национална носия, с която ще показа български национален танц по време на фолклорната вечер.

Един от най-важните стадии в състезанието е представянето на доклад на тематика „ Борбата с домашното принуждение “. „ Заради многото сходни събития с домашно принуждение от последните години тази тематика ми е доста на сърце. В реферата ми ще включа историята на Дебора, като ще показва образеца , ми за мощната жена " сподели тя пред „ Телеграф ". Във финалната вечер девойките ще дефилират в четири тура и ще бъдат оценени от интернационално жури.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР