Носителката на пет златни олимпийски медала в синхронното плуване (два

...
Носителката на пет златни олимпийски медала в синхронното плуване (два
Коментари Харесай

Носителка на 5 олимпийски титли в синхронното плуване решава за Токио 2021 през есента

Носителката на пет златни олимпийски медала в синхронното плуване (два в дует и три отборно) Светлана Ромашина разгласи пред ТАСС, че ще вземе решение през есента дали ще остане в спорта до Олимпийските игри в Токио, които бяха отсрочени за идващото лято поради пандемията от ковид.

Ромашина беше дует със Светлана Колесниченко и двете се надяваха да вземат участие на Игрите в Токио това лято. В сегашната обстановка обаче Ромашина не изключва опцията да приключи кариерата си преди Олимпиадата в Япония.
View this post on Instagram
A post shared by Svetlana Romashina (@svetlanaromashina) on Apr 14, 2020 at 3:41am PDT

“Продължавам с тренировките си. Освен това всички чакаме решението на Спортния трибунал (CAS). Ще взема решение едвам по-късно на съда. Вероятно това ще е през есента “, сподели 30-годишната синхронистка пред ТАСС.

View this post on Instagram
A post shared by Svetlana Romashina (@svetlanaromashina) on Mar 25, 2020 at 1:45am PDT

Изслушванията в разногласието сред Световната антидопингова организация и Руската антидопингова организация в CAS са планувани за средата на юли.
30-годишната съветска звезда в синхронното плуване има в кариерата си 21 международни трофеи, пет олимпийски, 10 европейски и в никакъв случай не е побеждавана във всички спортни надпревари, в които е взела участие.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР