Носителката на Оскар, филантроп и бизнесдама Холи Бери короняса в

...
Носителката на Оскар, филантроп и бизнесдама Холи Бери короняса в
Коментари Харесай

Известен е победителят от конкурсa Chivas Venture

Носителката на Оскар, човеколюбец и бизнесдама Холи Бери короняса в Лос Анджелис спечелилите от Chivas Venture – проведеното от Chivas Regal търсене на планове, които ще основат по-добро бъдеще за обществото. Победителите бяха оповестени, откакто пет новаторски бизнесмени презентираха пред претъпкана със звезди аудитория – в нея личаха имената на холивудските сензации Хавиер Бардем и Дон Чийдъл, да вземем за пример.
SIAM ORGANIC от Тайланд, компания, която оказва помощ на фермерите в азиатската страна да отглеждат биоориз, с цел да усилят приходите си, си потегли от финалното събитие в състезанието в Съединени американски щати с най-големия дял от наградния фонд, получавайки $400 000.
Събитието – водено от артиста и комедиант Джош Гад и провело се в LADC Studios в Лос Анджелис – беше кулминационната точка на третата година на Chivas Venture. В него 30 финалисти от шест континента се конкурираха за дял от наградния фонд на стойност $1 млн. $. Журито – което се състоеше от Холи Бери; създателя и изпълнителен шеф на Beeck Center for Social Impact + Innovation at Georgetown University, Сонал Шах; създателя на MissionU, Pencils of Promise и създател на бестселъра The Promise of a Pencil, Адам Браун; ръководителя на съвета на шефовете и изпълнителен шеф на Pernod Ricard, компанията, която има Chivas Regal, Алекс Рикар – даваше на всеки бизнес оценка, основана на опцията му да сътвори устойчива смяна чрез евентуален бизнес модел и опция за разгръщане.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР