Нощта на 21 декември тази година дълго време ще му

...
Нощта на 21 декември тази година дълго време ще му
Коментари Харесай

Филип Киркоров в ужас! Скандалното парти на руския шоубизнес му изяде главата

Нощта на 21 декември тази година дълго време ще му носи противен усет. Тогава блогърката и телевизионна водеща Настя Ивлеева събра представители на съветския шоубизнес на атрактивна вечеринка. Събитието се организира в клуб “Мутабор ” и бе издържано в нищожно облекло от страна на гостите. В резултат на недомислените им дейности барът бе затворен от полицията, а всички участници се изправиха пред непредвидени усложнения. Присъствието на Филип Киркоров пък още повече разбуни обществото и поради скандалното му държание и той се срещна с нелицеприятната действителност в страната си.

Като най-сериозна се обрисува заплахата гостите на празненството, в това число и звездата на съветската музика, да бъдат изправени и пред съществени наказания, свързани със законите за възбрана на ЛБГТ агитация в Русия. Освен това редица от тях бяха безусловно изтрити от рекламните си контракти, участия във филми, излъчвания и прочие

Филип Киркоров бе сменен от различен артист в новогодишната комедия “Иван Василиевич сменя специалността ” и на процедура неговите подиуми ще се преснимат. Премиерата на последната версия на филмовата класика на Леонид Гайдай “Иван Василиевич трансформира всичко ” бе анулирана, въпреки и уредниците да настояват, че ще се появи на екран, откакто бъдат преснимани избрани подиуми. На плаката пък към този момент се кипри комикът Павел Воля, а не Киркоров.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР