Нощен клуб в Приморско пробва да прецака с половин хонорар

...
Нощен клуб в Приморско пробва да прецака с половин хонорар
Коментари Харесай

Удар по джоба! Орязаха Галин с половин хонорар

Нощен клуб в Приморско опитва да прецака с половин хонорар певеца Галин и неговите колежки. „ Излъгаха, че заведението ще бъде празно “, показа изпълнителят.

Двама от изпълнителите на Галин – Симона и Адам, имали присъединяване във въпросното заведение на морския курорт. Ден преди този момент уредниците ги излъгали, че заведението ще бъде празно вечерта. „ Казаха ни, че довечера няма да има доста хора, тъй като нямало и доста резервации. Дори прибавиха, че сезонът не бил мощен и така нататък “, описа продуцентът. „ Предложиха ни изпълнителите ми да пеят на половин хонорар, с цел да не се анулира присъединяване “, добави той, като се съгласил на предлагането, написа „ Телеграф “.
-->
Двамата реализатори се качват на сцената и виждат, че клубът е цялостен с хора. „ След изявата си те споделили да им се даде цялостният хонорар, защото масите са цялостни с хора и няма логичност в думите им. Но организаторката непосредствено им отказала “, споделя Галин. На въпроса дали би работил още веднъж с този клуб, продуцентът сподели, че най-вероятно не, с цел да не се получават такива неприятни обстановки за него и изпълнителите му. Също по този начин поради некоректното им отношение Галин отхвърли негово идно присъединяване там.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР