Носех устройство като микрофона, който имам сега в телевизионното студио,

...
Носех устройство като микрофона, който имам сега в телевизионното студио,
Коментари Харесай

Александър Ваклин: Директно пари не са ми искани, носех записващо устройство на срещата с Иванчева

Носех устройство като микрофона, който имам в този момент в телевизионното студио, на срещата с Иванчева. Бизнесменът призна, че е отишъл в ДАНС, с цел да се оплаче, само че в това време е потърсил медиатора Петко Дюлгеров, с цел да се срещне с Десислава Иванчева. Директно пари не са му били поискани.
Това сподели в утринния блок на БТВ Александър Ваклин, предприемачът, който подаде сигнал против някогашната кметица на столичния регион " Младост " Десислава Иванчева.

„ Не мога да кажа дали СРС-тата са достоверни ", съобщи Ваклин. Той разкри детайлности за последните СРС-та по случая, които бяха оповестени при започване на седмицата. След публикуването им юристи разясниха, че не е ясно с какъв генезис са тези стенограми на диалози със специфични разследващи средства на кметицата на „ Младост “, които са публикувани от изданието, преди да бъдат обсъждани в правосъдни съвещания.

Ваклин съобщи, че той е потърсил медиатора Петко Дюлгеров, с цел да се срещне с Иванчева. Строителният бизнесмен призна, че е отишъл в ДАНС, с цел да се оплаче, само че в това време е потърсил Дюлгеров.

Ваклин изясни, че от февруари до април е бил подложен на рекет от Петко Дюлгеров, който той показва като медиатор на Иванчева. „ Имах четири уговорени срещи с Иванчева, на които тя не се появи. Посредникът ме предизвести, че когато се забележим кметицата няма да приказва непосредствено за пари и ми обясни схемата, по която би трябвало да предам парите ", сподели Ваклин.

Въпрекит това той съобщи, че непосредствено пари не са му били поискани.

Той удостовери, че е носел записващо устройство и белязани пари. Ваклин упрекна медиите, че го показват в неприятна светлина.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР