Норвежкият биатлонист Емил Хегле Свендсен отново жертва личния си живот

...
Норвежкият биатлонист Емил Хегле Свендсен отново жертва личния си живот
Коментари Харесай

Прочут биатлонист отлага сватба заради олимпиадата

Норвежкият биатлонист Емил Хегле Свендсен още веднъж жертва персоналния си живот поради професионални задължения.

Тези дни стана ясно, че четирикратният олимпийски първенец е решил да отсрочи сватбата си с телевизионната водеща и спортна журналистка Саманта Скогранд с цяла година, с цел да не се разсейва по време на подготовката си за зимната олимпиада в Пьончан при започване на идната година.

" Бяхме си определили дата през лятото на 2018 година, само че взехме решение да я преместим за лятото на 2019 година. Знаете какъв брой е объркващо и стресиращо да подготвяш едно толкоз значимо събитие, а сега съм напълно фокусиран върху подготовката си за олимпиадата. Сватбата може да изчака ", разяснява Свендсен.

Двамата се срещат през януари 2014 година. Тогава Саманта се приготвя за отразяването на олимпиадата в Сочи, а Свендсен - за присъединяване си там.

Любопитното е, че не за първи път Саманта отива на втори проект за Свендсен. През предходната година много нашумя историята, разказана персонално от нея, че двамата не са се целували цялостен сезон, с цел да не му трансферира вирус.

" Боледувам доста рядко, само че разбирам, че нося със себе си вкъщи микроби. Спортистите са много уязвими. Емил доста боледуваше през последните години и не желая да му предизвиквам нови проблеми ", описа тогава разбраната дама.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР