Max публикува официалния трейлър на дългоочаквания втори сезон на The

...
Max публикува официалния трейлър на дългоочаквания втори сезон на The
Коментари Харесай

Max публикува официалния трейлър на втори сезон на The house of dragon

Max разгласява формалния филмов откъс на дълго чакания втори сезон на " The house of dragon " (Домът на дракона).

Сериалът, който споделя за войната в рода Таргариен, е основан на романа на Джордж Р.Р. Мартин " Огън и кръв ". Първият му сезон, който излезе през лятото на 2022 година се излъчваше в 39 страни в Латинска Америка, 21 в Европа и в редица други точки по света.

Сезон 1 завърши през октомври същата година с край, който даде обещание изпълнено с екшън продължение - войната сред Ренира (Ема Д`Арси) и Алисент (Оливия Кук) за Железния престол ескалира.

За тези от вас, които към момента не са гледали първи сезон, би трябвало да знаете, че събитията се развиват 200 години преди тези в " Игра на тронове ".

Сериалът споделя историята на Дома Таргариен във времената, когато предците на Денерис са владеели Вестерос.

В сериала вземат участие Ема Д`Арси (Wanderlust) и Мат Смит (The Crown, Dr. Who) в функциите на принцеса Ренира Таргариен и нейния чичо Деймон.

Премиерата на епичната сага, основана като предистория на " Игра на тронове ", реализира рекордна гледаемост измежду истинските продукции на HBO, като надмина " Succession " и " Euphoria " по броя на феновете си.

Компанията чака да реализира не по-малък триумф със сезон 2 на " Домът на дракона ", който ще излезе публично на 16 юни - директно преди формалната двегодишнина на продукцията.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР