Норвегия предлага не само най-добрия стандарт на живот и красива

...
Норвегия предлага не само най-добрия стандарт на живот и красива
Коментари Харесай

Само след 6 години Норвегия изцяло се отказва от транспорта с ДВГ

Норвегия предлага освен най-хубавия стандарт на живот и красива природа. Жителите на кралството се грижат за околната среда и не я замърсяват.
Това са главните аргументи в тази страна търсенето на електрически автомобили да е най-високо. В Норвегия електрическите коли са една пета част от всичките коли в страната, а през идващите няколко години електрическите автомобили напълно ще заместят колите с мотори с вътрешно горене, тъй като страната възнамерява напълно да премине към електрически превоз. Това показа министърът на климата и околната среда Ола Елвестуен.

Той означи, че в страната към този момент са основани всички нужни условия за продавачите и купувачите на електрически автомобили, като продажбите се подтикват посредством разнообразни държавни стратегии. Населението на Норвегия е напълно според с тези проекти на държавното управление и всички избират електрическия автомобил. Clean Technica организира анкета, съгласно която на процедура всеки собственик на автомобил с ДВГ има намерение да го размени с електрически.

До 2014 година Норвегия би трябвало да е подготвена с вярното систематизиране на натоварването на електрическата мрежа, а към 2040 година и самолетите в тази страна, извършващи вътрешни полети, също ще преминат към електрическо задвижване.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР