Номинираният за вътрешен министър Бойко Рашков посочи днес, че най-наболялата

...
Номинираният за вътрешен министър Бойко Рашков посочи днес, че най-наболялата
Коментари Харесай

Бойко Рашков отправи люта закана. Какво ще се случи на депутати?

Номинираният за вътрешен министър Бойко Рашков уточни през днешния ден, че най-наболялата тематика в неговия сектор е проведената престъпност и следствието по огромни планове като Автомагистрала " Хемус ".

" Ще продължим настойчиво да работим, в това число и през днешния ден работим по следствието за " Хемус " и ми се коства, че това ще докара до някои промени в бъдеще. Надявам се да реализираме нужните резултати, които следват от обстоятелствата, които към този момент сме открили, и тези промени ще се отнасят в това число и за състава на някои от парламентарните групи ", съобщи Рашков.

Относно бъдещи дейности на Министерство на вътрешните работи за снемане на имунитета на народни представители, Рашков сподели: " Цялата страна ги знае кои са били ангажирани със строителство на автомагистрала, във връзка с която няма строителни бумаги. Цялото ни общество знае, че са изтекли стотици милиони към кухи компании и в този момент липсват както средствата от държавния бюджет и българския поданик, липсва и строителна активност на " Хемус ".

Задачите на Министерство на вътрешните работи са ясни и, колкото и неодобрение да има измежду някои от партиите в Народното събрание поради това, че министерството си прави дилемите по закон, ние не можем да спрем да ги изпълняваме, безапелационен бе Рашков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР