Номинираният за президент на Демократическата партия Джо Байдън и съпругата

...
Номинираният за президент на Демократическата партия Джо Байдън и съпругата
Коментари Харесай

Джо Байдън гласува в родния си град

Номинираният за президент на Демократическата партия Джо Байдън и брачната половинка му Джил Байдън се причислиха към близо 75 милиона гласоподаватели, които са дали своят вот по-рано.

„ Възнамерявам да направя това, което, уповавам се, ще извършите и вие. Ще изляза от постройката и ще гласоподавам ”, съобщи Байдън няколко минути по-рано.

Бившият вицепрезидент гласоподава в родния си град Уилмингтън, Дел., След като направи забележки по отношение на отбраната на Закона за налични грижи.

След гласуването Байдън приказва пред кореспонденти за проектите си за опазването на здравето, като сподели, че счита, че ще може да работи с републиканците.

Кандидатът за вицепрезидент на Демократическата партия Камала Харис също дал своя вот предварително в понеделник, без да прецизира къде тъкмо го е направила.

Президентът Тръмп гласоподава рано в събота в библиотека в окръг Палм Бийч във Флорида.

Пред публицисти той сподели, че „ е дал своя вот за човек на име Тръмп “.

Според американския избирателен план, база данни за следене на изборната интензивност, ръководена от професора от Университета на Флорида Майкъл Макдоналд, гласоподавателите към този момент са дали повече от 54% от общия брой гласове, преброени на изборите през 2016 г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР